Trustpilot

Strasspannband guld

Snyggt strasspannband med stora guld stenar. Öppningsbar i båda sidor vilket ger ett snabbt och enkelt byte. Beställ här!


 


Guld strasspannband med stora stenar

Pannband i guld är alltid något extra och ger alltid en exklusive känsla. Det här strasspannbandet är försett med stora guldstenar som gnistrar otroligt fint i starkt ljus eller i solen. Strasspannbandet är tillverkat i äkta läder av hög kvalitet och strassen är sydd förhand för att hålla under låg tid. Vi har försett pannbandet med öppningsbara sidor som ger ett mycket enkelt byte av pannband. Du öppnar bara pannbandet och byter snabbt ut det till ett annat. Så mycket enklar än så kan det inte bli. Snyggt att matcha tillsammans med vårt svarta dressyrschabrak med guldkanter.  

Guld strasspannband 

Guld ihop med svart är alltid snyggt. Det ger en exklusive känsla och ett stilrent utseende. Våra pannband är tillverkade i äkta läder och all strass är fastsydd förhand för att öka hållbarheten. Sidorna på pannbanden är öppningsbara vilket gör det otroligt enkelt att byta pannbandet. Du slipper krångla och plocka isär hela pannbandet och kan enkelt byta. Matcha gärna med våra välventilerade strykkappor med gulddetaljer. 

Storlekar på strasspannbanden

Alla strasspannband finns i tre olika storlekar och det är enbart längden som skiljer. Häst 41,9cm, COB 39,3cm och ponny 36,8cm. 

Skötselråd strasspannband

Vi rekommenderar att du smörjer lädret kontinuerligt för att bibehålla det smidigt och hållbart. Men smörj aldrig direkt på strassen då den kan bli förstörd. Vid behov ta en fuktig trasa och torka av strassen så håller pannbandet sig i nyskick under en väldigt lång tid. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik