Trustpilot

Designa din egen boxskylt

Designa din egen boxskylt exakt som du vill ha den. Nedan ser du ett antal färdiga förslag som du kan välja mellan. Men det går bra att komma med egna önskemål. 


Boxskylt med design 1

Boxskylt med design 1

495 kr
Boxskylt med design 2

Boxskylt med design 2

495 kr
Design 5 på boxskylt

Design 5 på boxskylt

495 kr
Design 6 på boxskylt

Design 6 på boxskylt

495 kr

Boxskyltarna är tillverkad i hård akryl och håller en hög kvalitet. Akryl är ett material som man lätt kan borra hål i utan att skivan spricker och går sönder. Vill man skruva upp namnskylten på hästens box så är det inga problem, skylten levereras utan hål. Vi har valt att sätta upp vår boxskylt med dubbelhäftande tejp för att slippa borra hål i boxdörren. Maila oss Era önskemål och sänd gärna med ett par högupplösta bild i stående format så återkommer vi med förslag så snart vi kan.  Vår mail adress är: [email protected] 

Unika boxskyltar

När ni har bestämt vilken design ni vill ha på namnskylten så tar vi fram ett förslag som Ni får ser och sedan godkänna. Först när vi är överens om namnskyltens utseende så tillverkas den. Boxskylten printas på ett fotopapper som vi sedan monterar på en stabil akrylskiva på cirka 4mm. För den som önskar skruva upp sin boxskylt så går det bra att borra hål i namnskylten. Skruvhål och skruv ingår ej vid köp. När vi har monterat på fotoutskriften på en akrylskivan sätter vi dit en genomskinlig skyddsfilm för att skydda namnskylten mot väta och onödigt slitage när den sitter monterad på boxväggen. Vi vet att det kan vara mycket slitage på en boxskylt om den sitter upphängd i närheten av täcken, grimmor och andra saker.

När Ni beställer en boxskylt  

Det är viktigt att Ni ger oss korrekt information när det gäller hästens namn, stamtavla, årtal och ägarinformation som Ni vill ha med på boxskylten. Men innan namnskylten trycks måste Ni godkänna ett korrektur som vi skickar ut via mail. Först efter godkännande av namnskylten printas en fotoutskrift ut som sedan monteras på boxskylten som består av en hård skiva. Önskar man skruva upp boxskylten så går det bra att borra håll för skruv men det får man göra själv. Vi levereras namnskylten utan skruv och färdigborrade hål.   

Maila informationen till

Vid beställning maila ni all information till: [email protected] bifoga gärna några bilder i högupplöst stående format  så vi kan testa oss fram vilken bild som blir bäst. Har Ni specifika önskemål så meddela oss så försöker vi lösa det. Inom ett par dagar, max en vecka om inget inträffar så återkommer vi med ett färdigt förslag på en fin boxskylt. Vill Ni då göra några korrigeringar så är detta helt möjligt utan extra kostnad. Ibland kan det förekomma längre leveranstider om Ida är på semester, är sjuk eller har mycket i skola. Skulle fallet vara så kommer vi informera Er via mail och Ni har då möjlighet att avbeställa skylen. 

Vad gäller för öppet köp eller ångerrätt?

Med tanke på att skyltarna är specialtillverkade efter en specifik häst så lämnar vi inget öppet köp eller ångerrätt på redan producerad boxskylt. Därför är det extra viktigt att Ni är noggranna när Ni får ett korrektur av oss att Ni tittar igenom det och ser att det inte finns några felstavningar. När skylten väl är tryckt är det svårt att göra korrigeringar. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik