Trustpilot

Rea

Utförsäljning av demoprodukter som har varit med på en fotografering, samt rea på utgående färger, storlekar eller modell. Samtliga demoprodukter är i ett mycket fint skicka.


Rea och utförsäljning

På den här sidan finner ni riktiga klipp. Här lägger vi ut produkter till reducerat pris som kommer utgå i sortimentet, det kan vara en udda storlek som vi har kvar eller produkter vi har använd vid testning eller för en produktfotografering. Vi säljer enbart ut produkter som är genomgångna och har det använts vid i fotografering så är det rena, hela och i stort sett i nyskick. Man kan ana att det har använts men inget slitage. Det kan även förekomma produkter som av någon anledning har fabrikationsfel men i så fall står det i produktbeskrivningen på varje enskild artikel. 

Priserna är satta efter detta och oftast finns det bara en produkt i respektive storlek. Behöver ni komplett uppsättning får ni addera en till från vårt ordinarie sortiment. 

Tvätt och skötselråd ser ni på respektive produkts ordinarie sida. Samma sak om ni behöver information om storlekarna så finner ni den informationen på det ordinarie produktsidorna.  

Utförsäljning kan även vara en retur som vi har fått tillbaka av en kund som vi anser inte uppfyller nyhetsskicket. Kan vara en produkt som kunden har testat och det har blivit någon fläck. Men detta står tydligt i beskrivningen på rea produkten. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik