Trustpilot

Strasspannband svart rosa

Fint strasspannband med stora stenar i svart och rosa. Försedd med öppningsbara sidor för snabbt och enkelt byte. Köp här!


 


Fint strasspannband med stora stenar som glittrar fint. Snygg färgkombination med svart och rosa i två olika nyanser. Ger ett levande och exklusivt intryck. Strasspannbandet är tillverkat i läder och försedd med öppningsbara ändar. Det ger ett snabbare, smidigare och enklare byte av pannbandet.  

Svart och rosa strasspannband

Underbar kombination när man blandar svart och rosa strass. Matcha gärna ditt svart rosa strasspannband med våra svart rosa glittriga benskydd för komplett färgmatchning. Som Ni säkert har märkt älskar vi allt som glittrar och det får mer än gärna vara färg på produkterna. Vi gillar när våra fina pannband glittrar i solen. Alla våra pannband är försedda med öppningsbara ändar vilket vi tycker är en mycket smart lösning. Du byter snabbt och enkelt pannband utan att behöva krångla och plocka isär halva tränset. Det spar både tid och arbete. Du kan till och med byta pannband när hästen bär tränset om du skulle önska. Bara lossa och öppna ändarna och byt till ett nytt.   

Samtliga strass är sydd för hand för bästa hållbarhet. 

 

Standard storlekar på pannbanden

Våra pannband finns i flera olika storlekar. Det är enbart längden som skiljer det olika storlekarna åt. Häst 41,9cm, COB 39,3cm och ponny 36,8cm. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik