Trustpilot

Vanliga frågor

Hur kan jag betala i butiken?

Du kan betala säkert i butiken med Klarna eller Stripe. Kortbetalning fungerar utmärkt. 


Hur lång är leveranstiden?

Vår vanliga leveranstid är mellan 2 - 4 arbetsdagar. OBS! Beställningar som har lagts under helgen skickas tidigast på måndagen veckan efter. Specialbeställda sadelöverdrag skickas oftast inom 14 dagar. Blir vi försenade med någon leverans så hör vi alltid av oss. 


Kan jag lägga till/ta bort produkter från min beställning?

Vill du avbeställa något som du redan har betalt men inte fått så hör du av dig till oss. Har vi inte hunnit skicka iväg godset så makulera vi det omedelbart. 


Var är min beställning?

När vi bekräftar din leverans skickar vi med ett spårningsnummer så du enkelt kan hålla koll på din egen leverans. Det flesta paket skickar vi via Postnord till ombud. 


Kan jag beställa utanför Sverige?

Det går bra att beställa utanför Sverige. Skicka ett meddelande så löser vi det. 


Hur vet vi att vi beställer rätt storlek?

I stort sett alla våra produkter har en färdig måttabell på hemsidan. Du kan lugnt och tryggt mäta hemma innan du lägger din beställning om du är osäker på storleken. 


Stämmer färgerna på hemsidan?

Vi försöker ange exakt färg på våra bilder. Men observerar att färgerna kan skilja något då det beror på i vilket ljus vi fotograferar. Vi försöker visa färgerna så nära verkligheten som möjligt. 


Fraktkostnader?

Vi debiterar alla beställningar med 69:-. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik