Trustpilot

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du frågor, vill special beställa en produkt eller starta ett samarbete. Skicka ett mail till oss och berätta mer. Vi hjälper gärna till och svarar så snabbt vi kan!

Kontakta oss 

Det snabbaste och bästa sättet att komma i kontakt med oss är att skicka ett mail. Då plingar det direkt till i våra mobiler och sitter vi inte upptagna så svarar vi väldigt snabbt. 

Vilka är vi på Design By Jakida

Va roligt att Ni har hittat till vår butik. Vi är ett helt nytt varumärke på marknaden. Det hela började först som en ren hobby som sen utvecklade sig till ett litet företag. Idag är vi en enskild firma som förhoppningsvis är i startgroparna till något mycket större. Vi som driver Design By Jakida idag är mamma Karina och min dotter Ida. Vi har båda två en gedigen hästbakgrund där hästar har varit en stor del av våra liv. Vi är ytterst noggranna att bara ta fram produkter vi kan stå för och som vi själva gillar. Vi kan inte tänka oss att sälja produkter som vi själva inte skulle kunna tänka oss att köpa om vi besökte en hästbutik.  

Vi testar alla produkter på vår häst och är det ridkläder använder vi dem själva för att känna på kvalitén och funktionen. Vi tvättar, använder igen och tvättar återigen för att känna av kvaliteten. Vi  är själva väldigt kräsna och vet vad vi tycker är bra. Sen när man kommer till ren design så är det självklart alltid en fråga om tycke och smak. Men när det gäller ren funktion och kvalitét vågar vi påstå att där har vi full kontroll på. 

Kundanpassade produkter

Eftersom vi är små är vi också rätt flexibla. Har Ni önskemål om nya produkter så hör gärna av Er och berätta vad det är Ni söker. Vi är alltid öppna för förslag och tycker vi att något låter intressant så tar vi gärna fram ett varuprov samt utvecklar produkten vidare. Vi har även möjlighet att ta fram det produkter vi har i udda storlekar och andra färgkombinationer. Önskar Ni en annan färg eller ett annat mått så hör av Er så lämnar vi en offert på det.  

Återförsäljare

Idag har vi ingen fysisk butik men delar av vårt sortiment går att hitta hos några av våra återförsäljare, en del specialanpassade efter butikens önskemål och en del produkter från vårt ordinarie sortiment. Vår tanke är inte att starta en fysiskt butik men vi kan absolut tänka oss att arbeta ännu tajtare med befintliga butiker som redan finns.  

Nyfikna på att veta mer

Är Ni nyfikna att läsa mer om oss och se vilka vi är så finns det lite mer information under fliken om oss. Vill du veta vad som gäller om du köper varor från oss så hittar du samtliga köpvillkor här. Följer du oss inte på social media gör gärna det. Vi heter Design By Jakida både på Instagram och Facebook. Där delar vi mycket från både kunder och från när vi testar produkter själva. Du kan även läsa våra kundomdömen på Trustpilot. Allt content skapas idag av oss men om du skulle vilja vara en del av vårt content och är duktigt på marknadsföring så hör gärna av dig. Som ett litet bolag tar vi gärna emot hjälp. Vi är glada för allt stöd vi kan få och är öppna för olika förslag när det gäller samarbeten. Tveka inte att skicka ett mail till oss eller ett meddelande via sociala media och berätta för oss vad exakt du kan bidra med. Kul att Ni följer vår resa gillar våra produkter.

E-postadress

[email protected]

Telefonnummer

076 - 327 21 27

Adress

Sexmansvägen 5
141 39 Huddinge
Sverige

Sociala medier

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik