Trustpilot

Strasspannband infälld vit

Snyggt strasspannband med vit strass som glittrar otroligt fint. Försedda med öppningsbara sidor för väldigt enkelt och smidigt byte. Köp här!


 


Klassiskt vitt strasspannband

Klassiskt vitt strasspannband som har varit populärt i alla år. Den vita strassen gnistrar otroligt fint i solen. Strassen är noggrant sydd för hand i pannbandet och håller en mycket hög kvalitet. Pannbandet är tillverkat i kvalitets läder och har försetts med öppningsbara ändar för att ge ett så snabbt, smidigt och enkelt byte av pannbandet. 

Vitt gnistrande strasspannband

Matcha gärna ditt vita strasspannband med våra härligt glittriga boots eller välventilerade glittriga benskydd för snygg stil. Vi älskar verkligen allt som glittrar och gärna i olika färger. Alla våra strasspannband glittrar otroligt fint i solen. Vi har försett samtliga pannband med smarta öppningsbara ändar för att ge ett smidigt byte av pannbandet. Det skall gå snabbt och vara enkelt att byta pannband. Man skall inte behöva krångla och behöva plocka isär halva tränset för att göra ett byte. Du spar både tid och arbete. Du kan till och med byta pannband när det sitter på hästen utan att behöva ta av tränset. Det är bara öppna sidorna, lossa och sätta dit ett nytt.  

Strasspannbandet håller väldigt hög kvalitet och varje stass är sydd för hand för bästa hållbarhet. 

Standard storlekar på pannbanden

Vi har valt att gå på marknadsstandard när det gäller längden på våra pannband. Så alla pannband ser likadana ut det är enbart längden som skiljer dem åt. Det innebär att vi har tagit fram dem i storleken häst, COB och ponny. Måtten är (häst 41,9cm, COB 39,3cm, ponny 36,8cm). När man fäster pannbandet hakar man i små krokar och när pannbandet sitter på plats så sitter det även en lite läderögla på plats som förhindrar att pannbandet skall kunna gå upp under ett ridpass. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik