Trustpilot

Strasspannband V-design blå

Exklusivt blått strasspannband med klassiskt V-formad design som fint framhäver hästens huvud. Försedd med öppningsbara ändar för snabbt och enkelt byte.


För mer information, se nedan.   

 


Fint strasspannband med en v-formad design försedd med blåa och vita stenar. Designen ger ett fint intryck och framhäver hästens huvud på ett fint sett. Pannbandet finns i tre storlekar ponny, COB och full. Pannbandet är otroligt fint glitter i solljus. Alla våra pannband har smarta sidor som är öppningsbara för mycket snabbt och enkelt byte.

Fina gnistrande strasspannband

Våra klassiska design i form av ett v är en av våra storsäljare. Det breda pannbandet med sitt fina strass ger otroligt fint gnistrande intryck och framför allt i solljus. Ett bredare strasspannband ger ofta en väldigt exklusive känsla. Alla våra pannband håller en mycket hög kvalitet och alla är försedd med smarta öppningsbara sidor som ger ett snabbt och enkelt byte. Pannband med v-formade designen ger ett bredare pannband mot våra övriga pannband.   

Alla våra pannband är försedda med strass som håller hög kvalitet och är sydd för hand. Pannbanden går att få i fler olika färger mot beställning. Pannbanden är tillverkade i äkta läder och strassen sys förhand. Detta ger en hög kvalitet och lång hållbarhet.   

Vi gillar smarta lösningar därför är alla pannband som vi säljer försedda med öppningsbara ändra för att du som användare lätt skall kunna byta ut pannbandet på din häst. Du kan enkelt byta pannband även när hästen bär tränset.  

Våra storlekar på pannbanden

Alla våra pannband har vanliga standardmått. Det innebär att det bara är längden som skiljer dem åt. Häst (41,9cm), COB (39,3cm) och ponny (36,8cm). 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik