Trustpilot

Strasspannband infälld rosa

Superfint rosa strasspannband. Försedd med härligt rosaglittrig stass infälld i svart läder med öppningsbara ändar. Ger ett snabb och smidig byte. Köp här!


 


Pannband med infälld rosa strass

Klassiskt pannband med rosa strass. Perfekt för alla som älskar rosa. Härlig rosa färg som ger ett fint glittrande intryck. Pannbandet är tillverkat i läder och stassen är handsydd infälld i självaste läderpannbandet. Svart kvalitets läder med öppningsbara ändar så det skall gå smidigt att byta pannband. Det öppningsbara ändarna ger ett mycket enkelt och snabbt byte. 

Härligt rosa strasspannband

Matcha gärna vårt fina rosa strasspannband med rosa glittriga benskydd för den perfekta matchningen. Vi älskar rosa och strass, kan det bli så mycket bättre. Härligt strasspannband som glittrar otroligt fint i solljus. Kan enkelt matchas med annan utrustning. Med öppningsbara ändar kan du enkelt byta pannband. Du spar tid och slipper plocka isär halva tränset för att byta pannband. 

Pannbandet finns även med blåa eller vita stenar. Önskar du beställa annan färg här av dig så kan vi se vad vi kan få fram. 

Strasspannband glittrar väldigt fint i solljus och ger ett fint intryck till ekipaget. 

Varje sten är noggrant sydd förhand för att ge bästa möjliga hållbarhet. 

 

Storleksguide på strasspannbanden

Många frågar hur strasspannbanden är i storlekarna. Vi vågar påstå att dessa följer marknadens standardmått och vi har tagit fram stasspannbanden i tre olika storlek. Det vanliga full, COB och ponny och det är enbart själva längden som skiljer det olika storlekarna åt. För häst är längden 41,9cm, COB har längden 39,3cm och ponny har längden 36,8cm. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik