Trustpilot

Smycken

Alla våra halsband är nickelfria och tillverkade i Sterling silver 925.


Fina halsband med hästmotiv

Varför inte bära ett fint sterling silver halsband med hästmotiv till vardags eller fest? Vi har valt att erbjuda ett ganska smalt sortiment men halsband som vi tycker är fina. Det är ofta svårt att hitta halsband i butiken med hästmotiv så här har vi ett litet utbud. Vi gillar även strass så en del av våra halsband innehåller självklart strass som gnistrar fint i solljus. 

Materialval i halsbanden

Dessa halsband är tillverkade av äkta sterling silver, vilket innebär att de består av 92,5% rent silver och 7,5% andra metaller för att ge styrka och hållbarhet. Alla halsband är nickelfria och kan bäras av alla även den som har känslig hud. 

Den glansiga ytan av sterling silver ger varje halsband en sofistikerad och stilren finish. Dessa smycken är perfekta för att komplettera både till vardags samt fest och kan vara ett uttryck för din unika stil samt passionen för hästar.

Motiven

Halsbanden är framtagna för den passionerade hästtjejen. Halsbanden pryds av fina hästmotiv eller kärleken till hästar, gärna med strass då vi älskar allt som glittrar fint i solljus. Varför inte bära ett halsband som speglar hästlivet på ett vackert sätt. 

Så, om du letar efter ett vackert halsband till dig själv eller som en gåva till en hästtjej så har du hittat rätt. Dessa halsband ger ett elegant utseende och en hyllning till kärleken för våra hästar. 

Storleken

Storleken på halsbanden passar både vuxna och barn. Vi rekommenderar att man tar av sig halsbandet är när man sover och duschar. En del at halsbanden finns i flera olika färger men alla håller samma längd. 

Oavsett om det är som en daglig påminnelse att bära ett halsband med hästmotiv eller för att visa sina passion hästar, ger ett hästhalsband en möjlighet att uttrycka sin unika kärlek för dessa fantastiska djur. 

Berlocker

Vi har även tagit fram en del berlocker då vi vet att många gillar fina berlocker till sina armband. Här har vi inget hästmotiv men många olika former av hjärtan och självklart strass då vi älskar allt som glittrar. En berlock i form av ett hjärta kan vara ett sätt att visa sin kärlek för våra fina hästar eller för någon annan som kanske gör det möjligt för just dig att kunna ha häst eller få möjligheten att rida. 

Alla berlocker är nickelfri så människor med känslig hud kan bära dem utan problem. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik