Trustpilot

Grönt strasspannband

Otroligt fint glittrigt grönt strasspannband. Snabbt och smidigt byte med öppningsbara sidor. Beställ här!


 


Fint grönt glittrigt strasspannband. Pannbandet skiftar i olika gröna nyanser och försedd med smarta öppningsbara sidor för smidigt byte av pannband. 

Fina strasspannband

Vem vill inte ha ett snyggt strasspannband till sin häst. Välj mellan olika färger som alla glittrar lite fint i solljus. Pannbanden är tillverkade i äkta läder och försedda med strass som sys fast förhand. Det gör att stenarna blir mer hållbara och sitter fast. 

För oss är det viktigt med bra passform så pannbanden är anpassade att forma sig fint på hästen och det är enkelt att byta pannbanden hur ofta man vill. Tack vare öppningsbara ändra kan du enkelt plocka av och sätta fast ett nytt pannband utan att behöva plocka isär halva tränset. 

Med öppningsbara ändrar blir det aldrig jobbigt att byta ett pannband och du spar tid. Snabbare än så kan det inte gå. 

Välj storlekar på pannbanden

Vi tillverkar våra pannband i tre standardstorlekar. Måtten som är angivna är längden på pannbanden. För häst är längden (41,9cm), COB (39,3cm) och ponny (36,8cm). 

Hittar Ni inte den färgen Ni vill ha, hör av er så kan vi mot beställning ta hem den färgkombination som Ni önskar. Skicka ett meddelande till oss så ser vi vad som är möjligt. Alla stenar sys förhand vilket förlänger livslängden på pannbanden. 

Strassen är av god kvalitet och gnistrar otroligt fint i solljus. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik