Trustpilot

Ridstrumpor

Tillverkade i bambu som andas, absorberar fukt effektivt och är antibakteriellt. Bambu hämmar aktivt tillväxten av mikroorganismer som bidrar till dålig lukt i strumpor och är ett miljövänligt material.    


Stilrena ridstrumpor

Vi vet att många inte vill ha ridstrumpor med stora logotyper och massa mönster. Vi har tagit fram ett smalt utbud på miljövänliga ridstrumpor i stilren design. Vi har valt det mest förekommande färgerna och placerat en lite snygg broderad logga på utsidan av ridstrumpan. Vi har valt att tillverka våra ridstrumpor i miljövänligt bambu istället för bomull som det flesta ridstrumpor är tillverkade av. 

Bambu är temperaturreglerande  

Ridstrumpor som är tillverkade i bambu är väldigt mjuka, mycket mjukare än vanliga ridstrumpor. Passar extra bra för det med känsliga hud. Bambu har en temperaturreglerande effekt vilket gör att det absorberar fukt betydligt bättre än andra material och håller dig varm och torr på vinterhalvåret och sval om sommaren. Det gör att det passar lika bra att använda bambu ridstrumpor oavsett om det är sommar eller vinter. Dina fötter kommer alltid kännas torra under hela stalldagen. 

Miljövänliga ridstrumpor

Bambu anses vara ett miljövänligt material som är snabbväxande. Bambu kan odlas på näringsfattiga jordar och kräver inga kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Bambu kräver dessutom betydligt mycket mindre vatten än övriga material därför krävs heller ingen konstbevattning.   

Allergivänliga 

Materialet bambu anses vara allergivänligt. Bambu anses vara antibakteriellt material som gör att det hämmar tillväxten av mikroorganismer som reducerar mängden bakterier. Det gör att strumporna inte heller drar till sig dålig lukt. För människor med känslig hy är bambu ridstrumpor extra bra då det är väldigt mjuka och skonsamma mot huden. 

Varför använder man ridstrumpor

Ridstrumpor är att föredra när man rider. Dels blir det ingen glipa mellan ridbyxorna och strumporna samt skyddar det mot att stigläder klämmer. Det är även smidigt att har ridstrumpor i det fall man använder helskodda ridbyxor och ridstövlar utan dragkedja. Då blir det lättare att dra på sig ridstövlarna. Använder man jordhpurs så är det det skönt med långa ridstrumpor då strumporna oftast halkar ner lite när man rider.   

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik