Trustpilot

Ridtoppar

Tillverkade i funktionsmaterial som andas och med stretch för bästa passform. 


Ridtoppar för tävling och träning som håller stilen. Våra ridtröjor är tillverkade i material som andas och innehåller stretch för bästa passform. Funktionsmaterialet är inte bara lätt och bekvämt att bära utan gör också så att tröjan andas. Detta i sin tur innebär att du håller dig torr under intensiva tränings eller tävlingsförhållandena. 

Ridtopparna fungerar lika bra vid träning som till tävling eller varför inte bara känna sig fin hemma i vardagen. Vi lägger stor fokus på design och passform. Vi vill gärna att våra ridkläder sitter tajt så man ser hur man sitter i sadeln när man tränar. 

Vi gillar att tillföra små detaljer som ger den där extra touchen av elegans. Därför ser du ofta glittriga knappar, en fin logga eller någon annan liten detalj som sticker ut. 

Vi tillverkar alla våra ridkläder i funktionsmaterial som gör att det fungerar när man svettas. Ridkläder skall andas och aktivt släppa igenom fukt. Det skall även vara snabbtorkaden och inte dra åt sig dålig lukt. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik