Våra återförsäljare

Vill du se våra produkter och söker du en udda storlek så kan du vända dig till någon av våra återförsäljare. Har du butik och är intresserad av att börja sälja våra produkter så är du välkommen att höra av dig. Vi kan även ta fram unika produkter efter önskemål. Har du frågor eller funderingar ring oss på 076 - 327 21 27 eller skicka ett mail till [email protected]


Tannas Ridsport

Tannas Ridport ligger i Mjöbäck och fokuserar i första hand på ett sortiment som passar kallblodshästar. Vi har tagit fram våra populära benskydd som skall passa kallblod. Det   är betydligt bredare och kortare på höjden en vanliga benskydd i storlek full. 

Shetlandslyckan

Shetlandslyckan är en hästbutik som framför allt riktar sig till ponny och shetlandsponnyer. Det har ett brett sortiment av våra populära välventilerade benskydd. Shetlandslyckan finns i Glimåkra och är precis i startgroparna att öppna upp sin fina butik. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss"

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik