Trustpilot

Våra återförsäljare

Vill du se våra produkter och söker du en udda storlek så kan du vända dig till någon av våra återförsäljare. Har du butik och är intresserad av att börja sälja våra produkter så är du välkommen att höra av dig. Vi kan även ta fram unika produkter efter önskemål. Har du frågor eller funderingar ring oss på 076 - 327 21 27 eller skicka ett mail till [email protected]


Tannas Ridsport

Tannas Ridport ligger i Mjöbäck och fokuserar i första hand på ett sortiment som passar kallblodshästar. Vi har tagit fram våra populära benskydd som skall passa kallblod. Det   är betydligt bredare och kortare på höjden en vanliga benskydd i storlek full. 

Shetlandslyckan

Shetlandslyckan är en hästbutik som framför allt riktar sig till ponny och shetlandsponnyer. Det har ett brett sortiment av våra populära välventilerade benskydd. Shetlandslyckan finns i Glimåkra och är precis i startgroparna att öppna upp sin fina butik. 

Vi kommer kontinuerligt söka återförsäljare då vi är ett mindre designföretag och har själva ingen fysisk butik. Men vi vill gärna kunna visa upp våra produkter i butiker runt om i landet så våra kunder har möjlighet att klämma och känna på alla produkter. 

Vi är stolta över vad vi har tagit fram och vågar stå för vår kvalitet. Vi älskar att själva testa alla prototyper och på så sätt så gör vi om dem och förfinar där vi ser att det finns brister. 

Vi ställer gärna upp och visar upp våra produkter på diverse tävlingar  och andra sammankomster där det finns hästmänniskor och sen försöker vi stå på det mässor som finns under året. Dels i Stockholm men även i Göteborg. 

Är Ni intresserade av att bli återförsäljare till våra produkter så är varmt välkomna att höra av Er. Vi kan om det finns ett intresse ta fram specialmåttade produkter till just Er butik eller specialfärger. 

Lättast att komma i kontakt med oss är att antingen skicka ett mail eller ett meddelande via våra social media kanaler. Följer Ni inte oss idag så gör det så Ni inte missar alla nya spännande nyheter som är på gång. Är Ni nyfikna på våra fina omdömen innan Ni bestämmer Er läs gärna våra fina kundomdömen via Trustpilot. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik