Trustpilot

Bruna strasspannband

Här finner Ni vårt fina sortiment på bruna strasspannband.  


Vårt sortiment på bruna pannband har en smart lösning med öppningsbara sidor för att göra bytet av pannbandet snabbt och smidigt. Stenarna är valda med omsorg och gnistrar fint i solljus. Pannbanden är tillverkade av brunt läder som håller hög kvalitet. 

Färgmixen på stenarna ger ett fint intryck och gnistrar fint i solljus. Titta gärna in på vårt fina utbud av exklusiva träns. Komplettera gärna med våra välventilerade härligt glittriga bruna benskydd tillverkade i andningsbart mesh-tyg.  

Utbudet av bruna strasspannband är inte lika stort som svarta pannband. Anledningen till det är att 90% av alla träns som säljs är svarta så efterfrågan på svarta pannband är betydligt mycket större än bruna pannband. Men som med hela vårt sortiment kan vi ta fram fler modeller på bruna pannband. Om det är en specifik färg du söker eller vill kombinera din egen färgsättning på pannbandet så hör av dig till oss. Vi kan lösa det mesta om vi bara får lite tid på oss. Vi kan även ta fram bruna pannband som inte är öppningsbara om det finns önskemål. 

Alla våra pannband är tillverkade i äkta läder som håller hög kvalitet. Med fördel smörjer du av pannbandet ibland på baksidan men undvik att utsätta strassen för smörjmedel. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik