Trustpilot

Svensktillverkade sadelskydd

Tillverkade i mjukt polarfleece och försedda med glittriga silverbokstäver baktill. Tillverkas av Ida Jakobsson 16år.  


Sadelöverdrag

Sadelskydd finns i en storlek och passar lika bra på hopp som dressyrsadeln. Önskar Ni sadelskydd till en ponnysadel så är det bra om Ni anger det i beställningen. Saknar den färg som du vill ha på ditt sadelskydd hör av dig så skall vi se om vi kan få fram det. 

Varför använder man sadelskydd

Sadelöverdrag eller sadelskydd som det även kallas är till för att skydda sadeln när den hänger i en sadelkammare. Sadelskyddet förhindrar att sadeln samlar på sig damm, smuts och skyddar mot eventuellt slitage. Sadelskydden tillverkas av Ida. Det innebär att hon köper in tyget i Sverige. Hon klipper själv ut tyget efter en mall och syr sen tillsammans med stöd av sin mormor. Sadelöverdraget kan fås med valfritt namn på bakvalvet.  

Med våra sadelskydd kan vem som helst enkelt hitta rätt sadel till rätt häst. Samtliga sadelöverdrag förses med valfritt hästnamn baktill. Observera att allt för långa namn inte ryms på sadelöverdraget då det finns en begränsning i ytan på sadelskydden.  

Tänk Er att komma in i en sadelkammare där samtliga sadlar är uppmärkta med hästarnas namn med färgglada sadelöverdrag. Då vet vem som helst vilken sadel som hör till vilken häst och det behöver aldrig uppstå frågor eller att någon tar fel sadel av misstag.


sadelskydd

Storleken

Alla sadelskydd är tillverkade i "one size" vilket innebär att det passar lika bra både till hopp och dressyrsadlar. Det som skiljer sadelskydden åt är längden på gummibandet som håller om sadeln. Matcha gärna sadelöverdraget med våra fina dressyrschabrak

Material

Sadelskyddet är tillverkade i högkvalitativt polarfleece som är ett väldigt mjukt material som inte noppar sig.

Går sadelskydden att tvätta

Sadelskyddet går att tvätta i maskin. Vi rekommenderar fintvätt, max 30grader vid tvätt at sadelskydden. Torktumlas ej då silverbokstäverna in tål torktumling. Använd ej skölj eller blekmedel. Sadelöverdragen kan strykas på lägsta värmen. Vår rekommendation är att man låter sadelskyddet torka snyggt upphängt.

Bindande beställning 

Beställningen av ett sadelskydd är bindande då Ida bara tillverkar varje enskilt sadelskydd efter beställning. Det innebär att vi tyvärr inte lämna någon returrätt eller ångerköp på sadelskydden då samtliga sadelskydd är försedda med ett hästnamn. När Ni lägger en beställning på ett sadelöverdrag anger Ni vilken färg Ni önskar samt vilket hästnamn. Är hästnamnet för långt så återkommer vi. Räkna med cirka två veckors leveranstid då Ida måste hinna med att tillverka dem. Skulle det dra ut på leveranstiden på grund av semester, skolarbete eller sjukdom så hör vi av oss. Vi hoppas att Ni har lite överseende med leveranstiden när det gäller sadelskydden. Ibland tar det lite längre tid än förväntat då hon även är beroende av sin snälla mormor.  

Viktigt, då varje sadelöverdrag är unikt med tryckt hästnamn så kan vi tyvärr inte lämna varken ångerrätt eller öppet köp. Vi tillverkar bara sadelöverdragen mot beställning. Sadelöverdragen finns i flera olika färger men bokstäverna finns bara i silver.

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik