Unika sadelskydd med hästnamn

Beställ ett unikt svensktillverkat sadelöverdrag med hästnamn av högsta kvalitet  tillverkad av Ida Jakobsson 14 år tillsammans med hennes snälla mormor. Hon köper tyget själv, klipper, syr och trycker texten baktill. 


Unika sadelskydd som är tillverkade i mjuk polarfleece av högsta kvalitet och levereras med hästens namn på bakvalvet med fina silvriga bokstäver. Sadelskydden är one size vilket gör att det passar både till hopp och dressyrsadlar. Finns i flera fina färger och bokstäverna baktill med silverglitter som gnistrar fint. Vill du ha en annan färg på sadelskyddet hör av dig.

Varför använder man sadelskydd

Sadelöverdrag eller sadelskydd som det även kallas är till för att skydda sadeln när den hänger i en sadelkammare. Det förhindrar att sadeln samlar på sig damm, smuts och skyddar mot eventuellt slitage. Sadelskyddet är svensktillverkat av Ida Jakobsson 14 år gammal. Det innebär att hon köper in tyget i Sverige. Hon klipper själv ut tyget efter en mall, syr det tillsammans med stöd av sin mormor och sen trycker hon dit bokstäverna baktill. 

Med ett unikt sadelskydd kan vem som helst enkelt hitta rätt sadel till rätt häst. Då samtliga sadelöverdrag förses med valfritt hästnamn baktill. Observera att allt för långa namn inte ryms så det finns en begränsning i antalet bokstäver. 

Tänk Er att komma in i en sadelkammare där samtliga sadlar är uppmärkta med hästarnas namn. Då vet vem som helst vilken sadel som hör till vilken häst och det skulle aldrig behöva uppstå frågor eller att någon tar fel sadel av misstag.

Storlek

Alla skydd är tillverkade i "one size" vilket innebär att det passar lika bra både till hopp och dressyrsadlar. Det ända som skiljer är längden på gummibandet som håller om sadeln.

Material

Skyddet är tillverkade i högkvalitativt polarfleece som är ett väldigt mjukt material som inte noppar sig.

Tvättråd

Skyddet går att tvätta i maskin. Vi rekommenderar fintvätt, max 30grader. Torktumlas ej då silverbokstäverna in tål torktummling. Använd ej skölj eller blekmedel. Kan strykas på lägsta värmen. Vår rekommendation är att man låter sadelskyddet torka snyggt upphängt.

Bindande beställning på sadelskydd

Beställningen av ett sadelskydd är bindande då Ida bara tillverkar varje enskilt sadelskydd efter beställning. Det innebär att vi tyvärr inte lämna någon returrätt eller ångerköp på sadelskydden då samtliga sadelskydd är försedda med ett hästnamn. När Ni lägger en beställning på ett sadelöverdrag anger Ni vilken färg Ni önskar samt vilket hästnamn. Är hästnamnet för långt så återkommer vi. Räkna med cirka två veckors leveranstid då Ida måste hinna med att tillverka dem. Skulle det dra ut på leveranstiden på grund av semester, skolarbete eller sjukdom så hör vi av oss. Vi hoppas att Ni har lite överseende med leveranstiden när det gäller sadelskydden. Ibland tar det lite längre tid än förväntat då hon även är beroende av sin snälla mormor.  

Viktigt, då varje sadelöverdrag är unikt med tryckt hästnamn så kan vi tyvärr inte lämna varken ångerrätt eller öppet köp. Vi tillverkar bara sadelöverdragen mot beställning. Sadelöverdragen finns i flera olika färger men bokstäverna finns bara i silver.

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss"

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik