Trustpilot

Mesh blå

Blåa strykkappor med blåa glitterspännen

Blåa strykkappor med blåa glitterspännen som glittrar fint i solljus. Benskydden är tillverkade i Mesh-tyg som effektivt släpper igenom värme.


 


Blåa glittriga välventilerade strykkappor

Härligt mörkblåa strykkappor med gnistrande blått glitter. Dessa benskydd skiljer sig mycket mot många andra benskydd på marknaden. Det är tillverkad i äkta mjukt läder som ger en bra följsamhet samtidigt som det skyddar väl där hästen behöver skydd. Övriga delar av benskyddet är tillverkat av Mesh-tyg (blå färg) för att få fram ett benskydd som effektivt släpper igenom både fukt och värme. Vårt fokus har varit att ta fram benskydd som framför allt lämpar sig för hästen att det dessutom är snygga är en bonus. Vi vill att hästen skall kunna använda sina ben fritt och inte påverkas av stela benskydd som inte formar sig efter benet.

Våra benskydd är tillverkade i Mesh-tyg som ger välventilerade skydd av hög kvalitet. Benskydden släpper effektivt igenom värme  vilket minimerar risken för att hästens ben skall överhettas varma sommardagar. Tillverkade i blått härligt Mesh-tyg på utsidan och förstärkta invändigt med svart neopren som är stötdämpande mot slag. Utsidan klädd med äkta svart läder där slitaget är som störst. Mycket bra passform med tre glitterspännen (två på shettis och ponnyskydden då det är kortare) som gnistrar väldigt fint i solljus. Matcha med fördel dina blåa strykkappor med blåa glitter boots . Vi utlovar 100% glitter garanti. 

Design på benskydden

Benskydden är tillverkade i blått Mesh-tyg som effektivt släpper igenom värme . Det gör att hästens ben håller sig svalt och risken för överhettning minimeras varma sommardagar. Delar av benskyddet är förstärkt med äkta svart läder där slitaget är som störst. 

Insidan av benskyddet är försett med neopren som  ger hästen en behaglig känsla och skyddar hästens ben väl mot slag.

Strykkapporna försluts med tre blåglittriga spännen (två för ponny) för maximal passform. Glitterspännena är tillverkade i PU-läder (konstläder) och ger ett väldigt fint glittrande intryck soliga dagar. 

Benskydden sitter väl på plast under hela ridpasset och ger ett bra skydd för hästen.  

Storleksguide

Strykkapporna finns att tillgå i fyra olika storlekar och vi säljer dem parvis. Finns att tillgå i shettis, ponny, COB och full. En ädel häst kan med fördel välja en storlek större till bakbenen. Är du osäker över vilken storlek du skall ta är vårt råd att Ni mäter insidan av hästens ben. Från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd sitter. 

Nedan en storleksguide. Observera att måtten kan skilja sig från den fysiska produkten. Dessa mått är riktvärden.  

Storlek
Höjd
Bredd
Shettis
14cm
17/22cm
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Material

Utsidan: Blått högkvalitativt Mesh-tyg, försedd med svart äkta läder där slitaget är störst. PU-läder (konstläder) på glitter spännen. 

Insidan: Neopren som effektivt skyddar mot yttre eventuella slag.

Färgen på skydden kan skilja lite mot bilderna på hemsidan då det beror helt på i vilket ljus man fotograferar. 

Tvätt och skötselråd

  • Borsta av med mjuk borste efter användning
  • Tvätta av lera under ljummet rinnande vatten
  • Endast handtvätt om behov finns 
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel det förstör glittret
  • Torktumla ej skydden

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik