Trustpilot

Mesh svart/roseguld

Svart strykkappor med guldglitter

Köp svarta exklusiva strykkappor med roséguld glittriga spännen som gnistrar fint. Benskydden är välventilerade och tillverkade i Mesh-tyg samt äkta läder.


 


Välventilerade svarta strykkappor med guldglitter

Om Ni inte har upptäckt hur fint svart matchar med roséguld så är det dags att göra det nu. Vi verkligen älskar den här färgkombinationen. Svart är diskret men med roséguld känns benskydden väldigt exklusiva. 

Exklusiva snygga svarta strykkappor med guldglittriga spännen av hög kvalitet. Strykkapporna är mycket välventilerade och släpper effektivt igenom värme. Det minimerar risken för att hästens ben skall överhettas varma sommardagar. Strykkapporna är tillverkade i svart Mesh- tyg på utsidan och förstärkta invändigt med neopren som är stötdämpande effekt mot slag. Utvändigt försedda med äkta läder där slitaget är som störst. Benskydden har en mycket bra passform med tre rejäla spännen som är försedda med guld glitter (två för ponny och shettis) som gnistrar väldigt fint. Matcha med fördel dina strykkapporna med våra glitter boots  och ett svart dressyrschabrak med gnistrande strassband längst hela kanten för att maximera outfiten. Vi ger dig 100% glitter garanti. 

Vi har själva tagit fram designen på våra välventilerade  strykkappor

Benskydden tillverkas i ett Mesh-tyg som på ett effektivt sätt släpper igenom fukt och värme . Mesh-tyget bidrar till hålla hästens ben svalt under varma sommardagar och risken för överhettning av hästens senor minimeras. Delar av benskyddet är förstärkt med äkta läder där slitaget är störst. 

Insidan av strykkapporna är klätt med tunn neopren som både är stötdämpande och skyddar hästens ben väl mot slag.

Strykkapporna försluts med tre kardborrespännen för att ge en bra passform (två för shettis och ponny). Dessa är tillverkade i glittrande PU-läder som ger ett otroligt fint intryck soliga dagar. 

Benskydden har en mycket bra passform och sitter fint på hästens ben. 

Guide på våra olika storlekar för benskydden

Strykkapporna tillverkas i tre storlekar och vi säljer dem parvis. Du väljer mellan shettis, ponny, COB och full. Om man har en häst som har stora skillnader mellan fram och bakben rekommenderar vi att man beställer en storlek större till bakbenen. Nedan ser Ni cirka mått, känner Ni er osäkra så är vårt råd att mäta insidan av hästens ben. Från kotan till strax under knät. där benskydd sitter. 

Nedan storleksguide. Observera att måtten kan skilja sig lfrån den fysiska produkten. Dessa mått är enbart riktvärden.  

Storlek
Höjd
Bredd
Shettis
14cm
17/22cm
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm

Vilket material har vi använt i tillverkning av benskydden

Utsidan: Högkvalitativt Mesh-tyg som är välventilerat. Delar av benskyddet har vi försett med äkta läder där slitaget är störst. Spännen med glitter tillverkade i PU-läder som är en form av konstläder.  

Insidan: Hela insidan är klädd med Neopren som effektivt skyddar hästens ben mot eventuella slag.

Färger är alltid svåra att återge på en bild. Vi har försökt visa färgerna så rättvist som vi bara kan.   

Tvätt och skötselråd för att hålla benskydden i fint skick länge

  • Borsta av skydden invändigt efter ridning och skölja av vid behov 
  • Vi rekommenderar enbart handtvätt för att bevara glittret i ett fint skick
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel
  • Får ej torktumlas

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik