Trustpilot

Exklusiva strasspannband

Stora utbud på öppningsbara strasspannband för snabbt och smidigt byte. Välj mellan brunt eller svart läder. 


Strasspannband till häst

Oavsett om du är en professionell ryttare som tävlar på hög nivå eller en hobbyryttare som älskar att skämma bort din häst, är våra öppningsbara strasspannband den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet. 

Våra exklusiva strasspannband till hästar och ponnyer är konstruerade för att det skall gå snabbt och enkelt att byta pannband genom öppningsbara ändar. Du behöver aldrig mer krångla med att och plocka isär tränset för att byta pannbandet utan du öppnar enkelt sidorna och sätter smidigt på pannbandet. 


Färg och storlek

Våra strasspannbanden finns tillgängliga i en rad olika färger och storlekar, vilket gör att det enkelt att hitta det perfekta pannbandet om passar just din häst. Oavsett om du föredrar klassiskt vitt eller ett gulligt rosa pannband så har vi alternativ för varje smak och stil.

Storlekarna som finns tillgängliga är häst (41,9cm), COB (39,3cm) och ponny (36,8cm). 

Vi förstår att varje häst och varje ägare är unik. Därför erbjuder vi också möjligheten att special beställa ett pannband i egen valfri färg. Oavsett om du letar efter en specifik nyans eller färg som matchar dina tävlingskläder eller om du bara har en förkärlek till en viss färg är vi redo att försöka möta Era önskemål.

Pannband med fokus på hållbarhet och design

För oss är det viktigt med hållbarhet och komfort för din häst. Våra strasspannband är tillverkade i äkta läder och varje sten sys förhand. Det gör att stenarna verkligen sitter och på så sätt säkerställer vi hållbarheten. 

Med öppningsbara ändar blir det en enkel och snabb process att byta pannband när det behövs. Du behöver inte krångla med att plocka isär tränset, vilket spar tid och gör det enkelt att variera färgen på pannbanden så det matchar mer övrig utrustning.

Våra strasspannband glittrar otroligt fint i solljus. Det ger ekipaget ett elegant intryck och pannbanden drar till sig blickar oavsett om det är på träning eller tävling.

Ge din häst det den förtjänar – ett strasspannband som gnistrar otroligt fint.   

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik