Trustpilot

Träns

Exklusiva träns av mycket hög kvalitet med fina genomtänkta detaljer.


Designa ditt träns

Vår kollektion av träns erbjuder dig möjligheten att uttrycka din personliga stil. Varje träns är ihopsatt efter vårt tycke och vår smak men vi vet att alla gillar olika stilar. Vi erbjuder därför alla våra kunder möjligheten att designa sitt eget träns eller om du vill byta ut pannbandet så är det möjligt på merparten av våra träns. 

Välj pannband fritt

Välj helt fritt bland alla pannband vi har och skriv en kommentar vid beställning vilket pannband Ni vill byta till. Tänk på att kolla lagerstatus så vi har pannbandet inne på lager. Vill du inte byta ut pannbandet lägger du bara en beställning och skriver inget meddelande. Då levereras tränset exakt som det ser ut på bilden. 

Genom att kunna välja pannband fritt kan alla hitta sin personliga favorit istället för att behöva beställa ett pannband separat.

Material på tränsen

Alla våra träns är tillverkade i äkta svart läder och håller en hög kvalitet. Tränsen finns i två olika storlekar COB och full. Nackstycket på tränsen är designat med hästens komfort i fokus. Nackstycket är vadderade och ergonomiska utformat för att ge hästen en behaglig känsla och minska trycket på nacken. Vi strävar alltid efter att skapa en skönt och positiv upplevelse för hästen när den bär vår utrustning.

Nosgrimmor

Alla nosgrimmor är fodrade med mjukt läder för att ge ytterligare komfort och minska risken för tryck samt skav. Nosgrimmorna försluts med tillbakaknäppning vilket inte bara underlättar vid på och avtagning utan gör det är möjligt att enkelt justera passformen för att säkerställa att tränset sitter perfekt på din häst.

Smarta pannband

Vi vill att det skall vara smidigt och gå fort att byta ett pannband. Därför har vi valt att tillverka samtliga pannband med öppningsbara ändar för att det snabbt och smidigt skall gå att byta pannband. Vi har valt att förse det öppningsbara ändarna med små krokar vilket gör att det aldrig kan gå upp. Många öppningsbara pannband sitter med en knapp eller med kardborre vilket gör att har man otur kan pannbandet gå upp mitt under ett träningspass. För att se hela vårt utbud av pannband klicka här

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik