Trustpilot

Strasspannband blå

Blått gnistrande strasspannband med stor stass. Smarta öppningsbar sidor som ger ett snabbt och smidigt byte av pannbandet. Köp här!


 


Härligt blått strasspannband

Otroligt härlig blå färg med stora stenar på detta strasspannband. Det stora stenarna ger ett väldigt fint strasspannband som känns lyxigt och ger ett fint intryck till hästens ansikte. Den klarblåa färg syns väldigt väl när pannbandet sitter på plats och glittrar väldigt fint i solen. Komplettera gärna och ge din häst ett bar snygga välventilerade blåa benskydd och glittriga blåa boots. Det blåa strasspannbandet är tillverkat i äkta läder och har smarta öppningsbara sidor som ger ett enkelt och snabbt byte av pannbandet.  

Strasspannband med stora blåa stenar

Alla våra produkter har glittrar fint i solljus, pannbanden gör sig som alla våra produkter bäst i solen då det glittrar otroligt fint soliga dagar. Vi älskar färg och vi älskar glitter. Vi har satt stor fokus på kvalitet och tummar inte på funktionen. Alla våra pannband är försedda med öppningsbara ändar för att ge ett så smidigt pannbandsbyte som möjligt. Här spar du både tid och slipper krångla med att plocka isär halva tränset vi pannbandsbyte. Man kan med fördel byta pannband hur ofta man vill och matcha det med sin övriga utrustning som man har för dagen. 

Storleken på våra strasspannband 

Vi har valt att hålla oss till standardmått på våra pannband och tillverkar dem i full, COB och ponny. Det som skiljer det olika måtten är självaste längden på pannbanden. för häst är längden 41,9cm, för COB 39,3cm och för ponny 36,8cm. 

Säkert strasspannband

Det öppningsbara ändarna är försedda med små krokar så när man byter pannband så hakar krokarna i och man drar tillbaka en liten läderögla. Det gör att strasspannbandet blir säkert och kan aldrig lossna och gå upp under ett ridpass. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik