Trustpilot

Strasspannband vitt

Snyggt vitt strasspannband med stora stenar som glittrar otroligt fint i solen. Försedd med öppningsbara sidor som förenklar bytet av pannband. Köp här!


 


Fint vitt strasspannband

Vitt fint strasspannband som gör sig blänker otroligt fint soliga dagar eller i starkt ljus. För dig som gillar glitter är detta verkligen det perfekta strasspannbandet. Det stora stenarna gnistrar fint. Det framhäver hästens ansikte och ger ett väldigt fint intryck. Vi har försett strasspannbandet med öppningsbara ändar som ger ett betydligt mycket snabbare och smidigare byte av pannbandet. Du slipper krångla med att plocka isär halva tränset när du skall byta pannband utan öppnar bara smidigt sidorna. Vi behov kan du till och med byta pannband när det sitter på hästen.  

Vitt snyggt strasspannband

Strasspannband med vita stenar är nog alltid mest populärt och det ger ett otroligt stilrent intryck och passar på alla hästar. Fördelen med våra pannband är att det är öppningsbara i båda ändar vilket gör pannbandsbytet otroligt smidigt. När du stänger pannbandet är det små hakar som hakar i, över dem drar du tillbaka en liten läderögla vilket gör att pannbandet aldrig kan gå upp under ett träningspass.    

Välj storlek på strasspannbanden 

Pannbanden tillverkas i det vanligaste storlekarna. I grund och botten är det enbart längden som skiljer. För häst är längden på pannbandet 41,9cm, för COB 39,3cm och för ponny 36,8cm. 

Underhåll av strasspannband

Vi behov torka av strassen försiktigt med en fuktig trasa, smörj aldrig direkt på strassen det kan skada skicket. Själva läderdelen i pannbandet smörjs som vanligt för att hålla under många år. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik