Trustpilot

Guld strasspannband

Exklusivt strasspannband i guld med smarta öppningsbara sidor som ger ett mycket snabbt och enkelt byte. Köp här!


 


Snyggt strasspannband i guld

Klassiskt snyggt strasspannband i guld som gnistrar otroligt fint i solen. Guldstrassen gnistrar och blänker väldigt fint vid ljus. Pannbandet har smarta öppningsbara sidor så man väldigt enkelt och smidigt kan göra ett byte av pannband. Strasspannbandet är tillverkade i och all strass är sydd förhand för att hålla hög kvalitet och inte lossna.    

Exklusivt strasspannband i guld

Pannbandet är försett med flera rader av guldstrass som ger en fin effekt i solljus. Varför inte matcha strasspannbandet i guld med våra svarta välventilerade benskydd med guldspännen. Svart i kombination med guld är otroligt snygg och ger ett väldigt exklusivt intryck. Vi har noggrant valt ut strassen för att få till det riktigt glittret.   

Storlek pannbanden

Det är väldigt lätt att välja rätt storlek på våra strasspannbandet då det är tillverkade i standard storlekar. Det finns totalt tre olika storlekar och det är längden skiljer dessa storlekar åt. För häst 41,9cm, COB 39,3cm och ponny 36,8cm.

Varför strasspannband

Att kunna växla mellan olika färger på sitt pannband och matcha pannbandet med övrig utrustning är otroligt roligt. Att dessutom låta hästen bära ett pannband som glittrar otroligt fint i solen är magiskt. Vill man så kan man enkelt byta pannbandet även när det sitter på plats på hästen. Man knäpper bara upp sidorna på strasspannbandet och byter till annan färg.  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik