Trustpilot

Svarta strasspannband

Öppningsbara i båda ändar vilket ger ett snabbt och smidigt byte. 


Exklusiva svarta pannband tillverkade i äkta läder av god kvalitet. Alla pannband vi säljer är försedda med strass som gnistrar otroligt fint i dagsljus. Pannbanden finns i flera olika storlekar och i massa fina färger. Samtliga pannband är försedda med öppningsbara ändra för att ge ett snabbt och enkelt byte av pannbanden. Vi har valt att förse dem med säkerhetskrokar för att det aldrig skall kunna gå upp under ett ridpass. 

Undvik att smörja pannbandet på ovansidan då strassen kan ta skada av smörjmedel.  Vi har valt att ha ett större utbud på svarta pannband då merparten av alla träns som säljs är svarta men vi har även ett mindre sortiment på bruna pannband.

Vi har även valt att jobba med två olika formspråk, det klassiska svängda och sen v-formade pannband. Det är så olika vilken häst som passar i vilken designen. Personligen tycker vi alla hästar passar i båda modellerna.  

Titta gärna in på vårt fina sortiment på unika träns. Många träns har udda detaljer som sticker ut och tillför det lilla extra. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik