Trustpilot

Hund

Eleganta hundhalsband tillverkade i äkta läder med snygga detaljer. 


Varför våra läderhalsband för hunden?

Som med alla våra produkter så gillar vi fina detaljer och det gäller även våra hundhalsband. Våra hundhalsband är tillverkade av förstklassigt läder, noggrant utvalt för att garantera hållbarhet och komfort. Lädret mjuknar med tiden och formar sig efter din hunds unika nacklinje. Hundhalsbanden är designade med unika detaljer vilket ger en exklusivt intryck. 

Hundhalsbanden finns i en klassisk design och i en mer iögonfallande design med fina detaljer - våra halsband är designade för att lyfta fram din hunds unika utseende och personlighet.

Hållbara hundhalsband med kvalitet

Vi prioriterar hållbarhet och kvalitet i våra hundhalsband. Våra hundhalsband i äkta läder har en bra kombination av hållbarhet och komfort. Att tillverka hundhalsband i läder är ett utmärkt val av flera skäl. För det första är läder känt för hög hållbarhet och blir alltid bättre med tiden. Det naturliga materialet är skonsamt mot hudens päls och hud, vilket är viktigt för känsliga hundar. En av lädrets egenskaper är att det mjuknar med tiden. Våra produkter är tillverkade för att hålla över tid och för att motstå dagligt slitage.

Storleken på hundhalsbanden

Alla hundhalsband är framtagna i tre olika storlekar för att ge hunden den bästa komforten. På samtliga finns det fem olika lägen med två centimeters mellanrum. Det gör att vi täcker ett stort spann av olika hundraser. Det är bara det absolut minsta och det absolut största hundarna som eventuellt inte kan bära våra halsband.

För att ta reda på vilken storlek din hund har, mät omkretsen runt halsen där halsbandet skall sitta.

Small, total längd 30-40cm där hålen är placerade på 30cm, 32cm, 34cm, 36cm och 38cm. Passar vanligtvis till hundraserna: Tax, Dvärgpinscher, Griffon, Border terrier, Liten Whippet, Manchester Terrier, Pinscher, Cocker Spaniel, Boston Terrier, Schnauzer, Doddle, Whippet, Basenji, Pumi, Shiba, Dalmatin, Labrador, Greyhound, Staffordshire Bull Terrier, Samoyed.

Medium, total längd 40-50cm där hålen är placerade på 40cm, 42cm, 44cm, 46cm och 48cm. Passar vanligtvis till Dalmatin, Labrador, Greyhound, Staffordshire Bull Terrier, Samoyed, Flat Cold Retriver

Large, total längd 50-60cm där hålen är placerade på 50cm, 52cm, 54cm, 56cm och 58cm. Passar vanligtvis till Dalmatin, Labrador, Greyhound, Staffordshire Bullterrier, Samoyed, Ridgeback, Schäfer, Bulldog.

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik