Trustpilot

Nummerlapp

Härligt glittriga, enkelt att byta startsiffror. Fäst enkelt med säkerhetsnål eller ögla med tryckknapp. 


Förslutning på nummerlapparna

Snygga glittriga nummerlappar som behövs vid tävling. Nummerlappen sätts enkelt fast på schabraket med en säkerhetsnål eller på tränset eller stigbygeln med en ögla med knapp. Vid tävling är det krav på att hästen skall bära nummerlapp. 

Färg och design 

Startnummerlapparna finns i flera olika färger och med eller utan en detalj i form av ett hästbett. Du ändrar enkelt startnummer gnom att ta ut siffrorna och bläddra fram till ditt rätta startnummer. Vid solljus gnistrar nummerlapparna väldigt fint. 

Varför skall man ha startnummer på hästen

Nummerlappen som hästen bär talar fort om vilken häst som befinner sig på banan och skulle någon häst komma lös så kan man lätt ta redan på vem som äger hästen. Det är krav på att alla hästar som befinner sig på en tävlingsplats skall bära ett startnummer. Själva nummerlappen skall sitta på hästen, ej på ryttaren. Du fäster startnumret på schabraket med hjälp av en säkerhetsnål eller på hästens träns. I vissa grenar bär även ryttaren ett startnummer. 

Material 

Nummerlapparna är tillverkade i glittrigt tyg som glittrar otroligt fint i solen och läder baktill. På baksidan sitter sitter en säkerhetsnål som du enkelt sätter fast startnummerlappen på schabraket eller så använder du den lilla öglan med knäppe för att fästa nummerlappen kring stigbygeln eller på hästens träns. Om det finns önskemål om att få en nummerlapp i annat material eller annan färg skicka ett meddelande till oss på [email protected] så skall vi se vad vi kan få fram. 

Hur ändrar man siffrorna på startnummerlappen

Det är otroligt lätt att ändra siffrorna på startnummerlappen. Totalt finns det tre siffror. Man tar ut den, bläddrar till rätt siffra och sen stoppar man tillbaka siffrorna igen. Det innebär att nummerlappen kan användas hur många gånger som helst. 

Skötselråd 

Tvättas ej i maskin utan är den smutsig så torka av med en fuktig trasa eller skölj av den försiktigt under rinnande ljummet vatten men tänk på att ta bort startnummer lapparna innan då det blir förstörda i vatten. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik