Trustpilot

Rosa strasspannband

Fint rosa strasspannband för hästar och ponnyer. Glittrar otroligt fint i solljus. Öppningsbar på båda sidor för snabbt och smidigt byte. Beställ här!!


 


Eleganta strasspannband med fin rosa strass med vitt på sidorna som passar både hästar och ponnyer. Strassen glittrar otroligt fint i solljus. Öppningsbar på båda sidor för snabbt och smidigt byte.

Vackra strasspannband

Våra vackra strasspannband som glittrar fint kan få vem som helst att bli glad. Pannbanden håller en hög kvalitet och ger ett elegant utseende. Strassen är noga utvalt för att glittra fint och passformen är perfekt. Vi tillverkar strasspannbanden i ett antal olika färger men hittar du inte exakt den färgen du vill ha så kontakta oss så skall vi se vad vi kan fixa fram. 

Vi gillar produkter som glittrar och vi kan verkligen utlova att du kommer inte inte bli besviken. Pannbanden glittrar otroligt fint i solljus. Det är tillverkade i äkta läder och varje strasspärla sys fast förhand. Det ger en hög kvalitetskänsla och lång hållbarhet.  

Förutom glitter gillar vi även smarta lösningar. Därför har vi försett alla våra pannband med öppningsbara ändra som för att du väldigt smidigt kan byta ut dina pannband och växla mellan olika färger. 

Det har nog aldrig varit smidigare att byta pannband än vad det är idag. Att behöva plocka isär halva tränset är ett minne blott. 

Välj storlek på pannbanden

Vi har valt att tillverka våra pannband i standardmått. Det innebär att det är enbart längden på pannbanden som skiljer. För häst är längden (41,9cm), för COB (39,3cm) och för ponny (36,8cm). 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik