Trustpilot

Blått strasspannband

Snyggt glittrigt blått strasspannband. Ger ett otroligt fint intryck soliga dagar. Försedd med öppningsbara ändar för snabbt smidigt byte. Beställ här!


 


Snyggt glittrigt blått strasspannband. Den blåa strassen ger ett väldigt fint intryck soliga dagar och pannbandet glittrar fint. Vi har försett pannbandet med öppningsbar förslutning på båda sidor för snabbt och smidigt byte. Du kan enkelt växla mellan olika pannband när tränset sitter på hästen. Du behöver aldrig med krånga med att plocka isär hela tränset för att byta pannband. 

Exklusiva strasspannband

Vem gillar inte strasspannband som gnistarar otroligt fint som man kan matcha med snygga benskydd eller varför inte ett par glittriga boots. Vi själva älskar allt som glittrar fint i solljus. Vi har tagit fram pannband med utmärkt passform och med en smart lösning. Hur många gånger har man inte stått i stallet och behövt plocka isär halva tränset för att byta ett pannband precis innan man skall iväg på en lektion för man kommer på att man vill matcha sin utrustning med övrig utrustning. 

Våra pannband är designade med öppningsbara ändar vilket bidrar till ett väldigt snabbt och enkelt byte. Du öppnar bara pannbandet och sätter fast det på tränset via en öppningsbar ögla i båda sidorna. Smidigare än så kan det inte inte bli.  

Storlekar på pannbanden

Vi tillverkar strasspannbanden i flera färger. Har Ni önskemål om nya färger hör av er så kan vi kanske lösa det. Vill ni hellre ha brunt läder så är det möjligt men i vårt grundutbud använder vi oss av svart läder då merparten av alla hästägare har svarta träns. Strasspannbanden är tillverkade i äkta läder och finns i tre storlekar. Det som skiljer pannbanden är längden häst (41,9cm), COB (39,3cm) och ponny (36,8cm). 

Samtliga stenar sys dit förhand. Det minimerar att stenarna lossnar och förlänger livslängden på pannbandet.   

För den som gillar produkten som glittrar fint i solljus har verkligen kommit rätt. Vår slogan "ride and shine" stämmer så väl in på det flesta produkter som vi producerar.    


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik