Trustpilot

Vill du veta mer om oss

Design By Jakida

Vad är lycka?

Lycka kan vara mycket. En sak som gör mig lycklig är när jag får tillbringa tid tillsammans med min dotter i stallet. Att dela ett gemensamt intresse är få förunnat och helt underbart. Vill du veta mer om oss och hur företaget skapades så fortsätt läs. 

Varför startade vi Design By Jakida?

En dag i stallet diskuterade vi hur man på bästa sätt kan matcha sin utrustning. Ida som är tonåring tycker att man skall matcha allt. Det vill säga ridkläder, schabrak, benskydd och eventuella boots. Medan jag som mamma tänker mer praktiskt och tar det som hänger framme och som lämpar sig för dagens aktivitet. För mig är det inte lika viktigt att matcha utrustningen och inget jag tänker på i vardagen. Men när jag rider lektion vill jag gärna vara fin och rider mer än gärna med vita benskydd eller vita lindor med ett snyggt dressyrschabrak. 

Diskussionen resulterade i att vi bestämde oss för att försöka ta fram ett egendesignat sortiment som sticker ut mot det traditionella och som vi själva gillar. Känslan skall vara att om vi såg produkten i en butik så skulle vi själva vilja köpa den. Det känns ibland som om hästutrustning har sett likadant ut under alla år. Så vi bestämde oss för att att tänka utanför boxen och gå utanför ramen av det traditionella. Vi vill ta fram snygga, funktionella produkter av hög kvalitet men med en touch av glitter som ger en lyxig känsla och som glittrar fint soliga dagar.  

Hur tar vi på Design By Jakida fram produkter?

Att utveckla hästprodukter tillsammans med en tonåring är både roligt och lite utmanande. Ida som är ung tänker på att det skall vara snyggt medans jag som mamma tänker på att det skall fylla rätt funktion, hålla hög kvalitet och att passformen blir perfekt. Vi har under ett års tid beställt hem massor av varuprover från flera olika fabriker runt om i världen. Vi har letat länge för att hitta rätt kvalitet och testat alla produkter vi har fått hem själva. Därifrån har vi vidareutvecklat och förändrat produkterna för att hitta en bra passform och en design med egen touchen som vi själva gillar. Alla produkter som vi släpper är produkter som vi själva gillar och tycker är fina. Vi känner att vi kan stå för kvaliteten och är säkra på att våra kunder kommer bli nöjda.    

För att säkerställa kvalitén testar vi allt på vår egen häst som dessutom får agera fotomodell. Vi använder produkterna frekvent under en period och tvättar dem flera gånger. På så sätt känner vi oss trygga med att vi kan leverera  hög kvalitet och kan garantera en bra passform. 

Vi tar kontinuerligt in synpunkter från stallkamrater och hästvänner. Vi låter dem testa våra produkter och tar till oss av det synpunkter vi får in. Vi förändrar och förbättrar hela tiden produkterna om vi ser att vi behöver korrigera något. Det innebär även att om du har beställt en produkt och gör ett nytt köp senare så kan den nya produkten skilja sig från den första produkten men förhoppningsvis alltid till det bättre.   

Hur kom vi fram fram till namnet Design By Jakida?

Många frågar oss om vårt namn. När vi valde namnet "Design By Jakida" så ville vi att det skulle symboliserar oss. Två generationer, mor och dotter. Vårt efternamn är Jakobsson och min dotters förnamn är Ida. Genom att ta det första tre bokstäverna från vårt efternamn och sätta ihop det med vår dotters namn fick vi fram vårt företagsnamn Jakida. 

Vad är målet med företaget?

Målet med företaget är att vi på sikt skall ha råd att finansiera en till häst så vi i framtiden kan träna och tävla tillsammans. För varje såld produkt är vi ett steg närmare att nå målet. För oss skulle det vara den dröm som gick i uppfyllelse att slippa dela på vår fina häst. Ida vill helst hoppa och jag som mamma vill helst rida dressyr så den perfekta kombinationen skulle vara en hopphäst och en dressyrhäst. 

Vår slogan "Ride and shine"

Vårt motto "Ride and shine" är det som vi kommer lägga vårt fokus på. Vi vill att Design By Jakida skall sticka ut som  varumärke och glittra lite mer än alla andra varumärken. Vi tror och hoppas på att det finns fler som vi, som faktiskt gärna vill skina lite mer i vardagen. Kan man inte vara bäst på att rida så kan man i alla fall vara snyggast. Vi utlovar 100% glittergaranti på många av våra produkter. Du kommer inte bli besviken. 

Tack för att Ni vågar testa vårt varumärke Design By Jakida

Vi är otroligt tacksamma och väldigt glada för att just du har hittat till vår sida och vi vill att du skall känna dig varmt  välkommen. Det är roligt att du vågar testa ett nytt varumärke och samtidigt stötta oss att nå vår dröm. Har du några frågor så är du varmt välkomna att kontakta oss. Vi försöka besvara alla frågor vi får så fort vi kan. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik