Trustpilot

Strasspannband V-design guld

Exklusiva strasspannband för hästar. Snygg design med brett glittrigt guldstrass. Pannbanden har öppningsbar ändar för snabbt och smidigt byte. Köp här!


 


Fantastiskt strasspannband med klassisk v-design försedd med guldfärgad strass. Pannbandet har snyggt design som ger en exklusive känsla och framhäver hästen elegant. Pannbandet finns i tre storlekar ponny, COB och full. Soliga dagar glittrar strassen otroligt fint. Samtliga pannband är försedda med våra öppningsbara ändar som ger ett mycket enkelt och smidigt byte. 

Strasspannband i V-design 

Vårt fina guld strasspannband har en attraktiv v-formad design. Vi har valt att förse strasspannbandet med härligt guldglittrig strass som ger ett otroligt fint intryck soliga dagar. Pannbanden är tillverkade i äkta läder och strassen är noggrant handsydd förhand för att hålla en hög kvalitet. Alla våra pannband är försedda med en smart lösning med öppningsbara ändar. Det ger ett otroligt snabbt och smidigt byte. Det är enkelt att byta pannband oavsett om tränset hänger i stallet eller redan sitter på hästen. Den lite bredare strassen ger ett otroligt fint glitter soliga dagar.   

Vår strass håller hög kvalitet och gnistrar otroligt fint. För den som inte hittar sin favoritfärg kan enkelt special beställa. Det hör till vår vardag att ta hem produkter efter våra kunders önskemål. Pannbanden går även att få i brunt läder men måste då special beställas.   

Som Ni har märkt älskar vi glitter och det är vårt fokus. Men vi gillar även produkter med smarta lösningar och som kan bidra till en lättare vardag. Därför älskar vi pannband med öppningsbara ändar. Tänk att det kan bli en minne blott att behöva plocka isär halva tränset för att byta pannband. Här kan enkelt byta pannband även när tränset sitter på hästen. 

Våra öppningsbara ändar är försedda med en liten krok som hakar fast och som sen säkras med en läderring. Det innebär att pannbandet kan aldrig gå upp under ett träningspass. 

Storleksguide pannband

Vi håller oss till marknadens standardmått. Vilket innebär att det är längden som skiljer det olika måtten. För häst (41,9cm), COB (39,3cm) och ponny (36,8cm). 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik