Trustpilot

Dressyrschabrak med hög mankfrihet

Stilrena schabrak försedda med strassband som gnistrar fint. Designade med hög mankfrihet och stoppkuddar fram som förhindrar att schabraket glider bak.


Vi har lagt stor vikt på att schabraken skall ligga perfekt på hästens rygg och hålla en mycket kvalitet. Det innebär att schabraken är högt skuret framtill för att ge maximal mankfrihet när hästen är i rörelse. Samtliga färgglada dressyrschabrak är försedda med stoppkuddar fram som förhindrar att schabraket glider bak när du rider.  Vill du glittra lite extra så matchar du schabraket med snygga glittriga benskydd eller boots. 

Snygg design på våra stilrena dressyrschabrak

Vårt fokus ligger på att ta fram stilrena och framför allt snygga schabrak i flera olika färger med strassband längst kanten som glittrar fint. Vi vill att våra ekipage skall skina lite mer än övriga ekipage vid alla ridpass. Samtliga schabrak oavsett om du köper dressyrschabrak eller hoppschabrak har strassband längst kanten som gnistrar väldigt fint vid solsken. Med fördel matchar du schabraket med glittrande boots eller benskydd för extra kraftfull effekt. 

Våra dressyrschabraken är noggrant designade för att ligga perfekt på hästens rygg. Samtliga schabrak är högt skurna framtill för att ge maximal mankfrihet för hästen och lätt svängda i bakkant. Det gör att det bildas en bra luftkanal mellan hästens ryggrad och sadeln samt minimerar risken för skav. Samtliga schabrak är försedda med en stoppkudde längst fram som förhindra att schabraken glider bak när du rider.   

Materialval på schabraken

Samtliga schabrak har ett stilrent och exklusivt utseende. Vi har valt att arbeta med tyger som är hållbara. Med det menar vi att tygerna är lokalt producerade där produkten tillverkas. 

Schabraken är tillverkade i 100% polyester som har en glansig yttre sida. Det gör att schabraken är lätta att torka av med en fuktig trasa om det skulle bli smutsigt. Samtliga schabrak är väl vadderade med 100% polyester vadd för att ge hästen en skön känsla vid ridning. Alla schabrak är försedda med svart polyestertyg på undersidan som andas väl. Samtliga schabrak oavsett om du väljer ett dressyrschabraken och hoppschabraken är försett med öppningsbar ögla med kardborreband där sadelgjorden sitter för att det snabbt och smidigt skall gå att byta schabrak vid en tävlingsplats eller vid andra tillfällen   

Samtliga schabrak följer vårt tema "Ride and shine" vilket innebär att samtliga schabrak är försedda med strassband mellan två passpoal band som ger en exklusiv känsla och strassen gnistrar väldigt fint i solljus. 

Tvättråd för bästa hållbarhet

För att skona tvättmaskinen rekommenderar vi att man noggrant försöker borsta bort allt hästhår från schabraket. 

Med fördel tvättas schabraken i 30grader fintvätt. Är schabraket rejält smutsigt så går det att tvätta schabraket i 40 grader. Efter tvättning bör schabraket sträckas ut och hängas upp på tork för att bibehålla sina fina passform.

Schabraken får ej torktumlas, samt det är viktigt att du inte använd varken blekmedel eller sköljmedel vid tvättning. Tänk på att stänga båda kardborrebanden innan du lägger schabraket i tvättmaskinen då kardborreband ofta förstör och rispar sönder tyget.

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik