Trustpilot

Välventilerade benskydd

Välj rätt benskydd

Lär dig linda hästens ben

Lär dig linda hästens ben

Välj rätt boots

Välj rätt boots

Välj rätt ridstrumpor

Välj rätt ridstrumpor

Vanliga frågor om benskydd

Vanliga frågor om benskydd

Vilka benskydd är bäst

Vilka benskydd är bäst

Hur väljer man rätt benskydd?

Det är inte alltid lätt att veta vilka benskydd man skall välja till sin häst eller hur lär man sig att linda hästens ben korrekt? På den här sidan finner Ni ett antal artiklar som vi har skrivit. Vi försöker tipsa Er om hästens utrustning och när man skall använda vilken utrustning. Har man aldrig haft häst tidigare så är det inte så enkelt att veta eller så kanske man har haft en häst som aldrig har behövt använda benskydd. 

Hur väljer man egentligen ut rätt utrustning till sin häst? Finns det olika skillnader och funktioner på benskydd? Skall man använda olika typer av benskydd vid olika tillfällen? Var gäller när man tävlar? När är det bättre att använda lindor eller varför använder man lindor? 

Alla artiklar är skriva efter vår erfarenhet och vad vi tycker. Ibland finns det inget rätt eller fel. Vi är väl medvetna om att alla kanske inte tycker som vi. Men det har passerat många hästar genom våra år och ibland har man lärt sig genom sina egna misstag. Har Ni frågor eller funderingar så får Ni gärna höra av er så skall vi försöka förklara hur vi tänker och agerar i olika situationer. 

Vi kommer med tiden utöka antalet artiklar om ämnen som antingen rör våra produkter eller användningsområden. Vi kan även skriva artiklar som ligger oss varmt om hjärtat när det gäller hästens välmående. Hur man på bästa sätt behåller en frisk häst och undviker hältor. Hur man på bästa sätt kan skydda sin häst vid ridning med rätt utrustning och så vidare. Kanske delar vi med oss av några roliga träningstips eller annat skoj som vi har varit med om. 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik