Trustpilot

Aprikos strasspannband

Glittrigt strasspannband i aprikos färg. Ger ett otroligt fint intryck. Smarta öppningsbart ändar för snabbt smidigt byte av pannbandet. Beställ här!


 


Glittrigt strasspannband i aprikos färg. Ger ett otroligt fint intryck. Smarta öppningsbart för snabbt smidigt byte av pannbandet.

Eleganta strasspannband

Våra strasspannband glittrar otroligt fint i solljus och kan få vilket ekipage som helst att se elegant ut. Genom noga utvald strass får vi fram pannband som glittrar otroligt fint i solljus. Du kan välja mellan ett antal olika färger och finns inte den färgen du vill ha kan du skicka in dina önskemål till oss. Vi tar ofta emot specialbeställningar och anpassar våra produkter till en viss färgskala. 

Alla våra pannband glittrar fint i solljus. Alla pannband är tillverkade i äkta läder och varje sten sys fast förhand. Det ger pannbanden lång hållbarhet och en fin kvalitetskänsla. 

Pannbanden är inte bara snygga utan det är även försedda med öppningsbara ändar. Det gör att man mycket snabbt och enkelt kan byta pannband vid behov. För att pannbanden inte skall kunna gå upp så är det försedda med en liten krok som gör att när du väl stängt pannbandet sitter det på plats tills du aktivt öppnar det.  

Tre olika storlekar på pannbanden

Som standard tillverkar vi pannbanden i tre storlekar. Alla måtten är längden på själva pannbanden, för häst är längden (41,9cm), för COB (39,3cm) och för ponny (36,8cm). Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik