Trustpilot

Fleecelindor med glitterspännen

Benlindor försedda med extra lång och bred glitterförslutning. Fleecelindorna är cirka 3,5m långa och kapas enkelt till önskad längd. 


Svart/turkosa fleecelindor Svart/turkosa fleecelindor

Svart/turkosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/roseguld fleecelindor Svart/roseguld fleecelindor

Svart/roseguld fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/mörkrosa fleecelindor Svart/mörkrosa fleecelindor

Svart/mörkrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Svart/ljusrosa fleecelindor Svart/ljusrosa fleecelindor

Svart/ljusrosa fleecelindor

399 kr 495 kr
Bruna fleecelindor med glitter Bruna fleecelindor med glitter

Bruna fleecelindor med glitter

399 kr 495 kr

Vi har tagit fram säkra benlindor med glitterspännen. Upptäck våra exklusiva benlindor i hög kvalitet! Fleecelindorna är framtagna och designade med fokus på hög säkerhet. Det innebär att vi har försett fleecelindorna med ett extra brett kardborreband på 5cm och 25cm långt för att minska risken att en linda skall gå upp under ridpasset. Benlindorna är tillverkade i fleece med glittrig förslutning i PU-läder. Vi utlovar 100% glittergaranti soliga dagar. Benlindorna har ett elegant utseende och ger en känsla av extra lyx i vardagen. Matcha gärna våra benlindor med våra glitter boots. 

Glittergaranti

Om du gillar glitter kan vi lova dig att du kommer inte bli besviken. Våra benlindor försluts med breda långa glitterspännen som ger ett väldigt fint intryck en solig dag. Vi kan med stor trygghet utlova 100% glittergaranti och med det menar vi att vi garanterar att lindorna glittrar i direkt solljus. 

Kombinationen med svart fleecetyg och sen färgglada glitterspännen ger en fin kontrast. På så sätt lyfts glittret  fram på ett snygg och häftigt sätt.

Material

Benlindorna är tillverkade i fleece. För att öka säkerheten har vi valt att använda oss av breda kardborreband på 5cm och hela 25cm långa. Det finns många fleecelindor på marknaden som har smal och ganska kort förslutning. Vi vill vara säkra på att lindan inte kan gå upp under ett ridpass och har därför valt att ta till extra bredd och längd. Benlindans förslutning är av glittrigt PU-läder (konstläder) som glittrar otroligt fint i solljus. 

Fleecelindorna är cirka 10-11cm breda och cirka 3,5m långa. Har man en ädel häst eller en ponny kommer man uppleva att lindorna är lite långa men då kapar man dem enkelt vid den längd man vill ha. Bar att klippa av till önskad längd. 

Vi rekommenderar att man alltid använder paddar under en linda. Dels för att fördela trycket och risken att du skall råka lindaför hårt minimeras. Känner du dig osäker på hur du korrekt lindar ett hästben kan du läsa våra guide lär dig linda hästben som tar dig igenom samtliga steg i rätt ordning.  

Tvättråd för våra fleecelindor

Innan tvätt se till att försluta kardborrebanden väl. Detta är väldigt viktigt då kardborrebanden kan förstöra dels tyget på lindorna och annan tvätt i maskinen när man tvättar. Fleecelindorna kan tvättas i maskin men max på 30grader. Torktumlas ej, häng upp lindorna på tork efter tvätt. Använd ej blek eller sköljmedel. 

Varför använder man benlindor?

Benlindor används i syfte att skydda hästens ben och ge hästen bra stöd vid ridning. Ett alternativ till benlindor är att använda strykkappor. Titta gärna även på våra välventilerade strykkappor med fina glitterspännen.

För det perfekta utseendet, matcha gärna våra fina fleecelindor med med glitterspännen med våra härligt glittriga boots i samma färg

Riktigt varma sommardagar tycker vi att man starkt skall avväga att linda hästens ben framför allt om man använder varma tjocka paddar under. Det finns alltid en liten risk att hästens ben överhettas. Bättre att dessa dagar använda vår välventilerade benskydd som på ett mycket effektivt sätt släpper igenom både fukt och värme.

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik