Trustpilot

Svart rundsytt träns

Exklusivt svart rundsytt träns med lackad nosgrimma försedd med svart strass längst kanten. All justering av tränset sker i nackstycket.


 


Elegant ryndsytt träns

Att hitta den perfekta balansen mellan stil och komfort kan vara en utmaning. Men med vårt eleganta rundsydda träns behöver du inte längre kompromissa. Med enastående design och överlägsen kvalitet är detta träns ett utmärkt val för den kräsne ryttaren som söker det bästa för sin häst. Det som verkligen sätter detta träns i en klass för sig är det små detalj som ger ett fint helhetsintryck.  

Detaljerna på vårt rundsydda träns 

Vårt rundsydda träns är tillverkat med omsorgsfullt handarbete. Varje söm är noggrant utförd för att säkerställa hållbarhet och komfort för din häst. Den rundsydda konstruktionen ger tränsen en elegant och exklusiv look som kommer att hålla i många år framöver. Komforten har prioriterats och vi har lagt mycket fokus på designen.

Vårt exklusiva rundsydda träns bär ett härligt gnistrande strasspannband. Nosgrimman är väl vadderad, bred i sitt formspråk och i svart lack. Längst sidan av den svarta lackade nosgrimman sitter en fin linje med svarta strass stenar som gnistrar fint. Hela tränset har ett mycket stilrent utseende och känns elegant. 

Alla reglering av längderna på sidostyckena och nosgrimman sker upptill på nackstycket. Den delen av nackstycket är väl vadderat för att ge hästen en behaglig känsla samtidigt som man slipper alla spännen längst sidorna. Själva nosgrimman har tillbakaknäppning som gör att nosgrimman sitter väldigt bra och den är väl vadderad för att ge hästen en behaglig känsla. 

På detta träns är det inte möjligt att byta ut pannband vilket vi erbjuder på många av våra andra träns. Anledningen till det är att pannbandet är specifikt utformat för att passa ett rundsytt träns.    

Tränset är försett med ett pannband med stor vit strass som gnistrar fint i solen. Pannbandet är inte öppningsbart i ändarna då det är specialsytt för att passa det rundsydda sidostyckena.   

Mjukt läder av högsta kvalitet

Tränset är tillverkat i mjukt läder av högsta kvalitet som inte bara är en fröjd för ögat utan också en garanti för hållbarhet. Det högkvalitativa lädret är både slitstarkt och formbart, vilket gör att tränset formar sig efter din hästs huvud för en perfekt passform. Dessutom åldras lädret vackert och håller sig fint över tid.

Skötsel av rundsytt träns

För att bibehålla tränset i ett fint skick och bevara lädret så är vår rekommendation att man dagligen torkar tränset med en fuktigt svamp som innehåller lite sadeltvål. Men jämna mellanrum kan man efter rengöring tillföra lite läderbalsam. Det skyddar tränset bra mot fukt och håller lädret mjukt och smidigt.      

Storleksguide rundsytt träns 

Vårt rundsydda träns kan enkelt justeras i storleken genom att öka eller minska längden på nosgrimman samt sidostyckena. Detta sker uppe i nackstycket där man snyggt har samlat all reglering. Tränset finns i dagsläget tillgängligt i storlekarna COB och full. Vår erfarenhet säger att många ponnyer kan bära storleken COB utan problem. 

Rundsydda träns upplevs oftast väldigt exklusiva. Det är med all rätt då det är betydligt mycket svårare och dyrare att tillverka rundsydda träns. Träns ser elegant ut och ger ett smäckert utseende på hästen. Komplettera gärna med våra stilrena och välventilerade benskydd.   


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik