Trustpilot

Brunt kristallträns

Fint brunt träns med glittrig nosgrimma och ett pannband med matchande färgnyans. Små fina detaljer som sidostyckena ger tränset en lyxig touch.


 


Brunt träns med fina detaljer

Gillar man brunt och gillar man glitter har man hittat rätt. Här har vi ett av våra bruna träns som är försedda med fina detaljer. Pannbandets stenar matchar fint i färgkombination till det bruna tränset. Nosgrimman är försedd med fint glitter och mjuk vadderad nosgrimma. Färgerna är noga utvalda för att matcha varandra i färgnyanser. Sidostyckena är försedda med små fina glitter detaljer som går i samma färg som nosgrimman. Det är ofta det små detaljer som gör den stora skillnaden.     

Brunt kvalitetträns i mjukt läder

Vi tycker det är viktigt att ett träns känns mjukt från start. Vi hatar själva hårda träns som man tror skall mjukna med tiden men som aldrig händer. Därför har vi valt läder med stor omsorg. Alla våra träns känns från start mjuka och behagliga. Nosgrimmorna formar sig snyggt på hästen. Men som med allt läder så förändras det med tiden. Det slits, det kan ändra lite nyans i färgen och det mjuknar ännu mer med tiden framför allt om man sköter om sitt träns. Som med alla läderprodukter rekommenderar vi att du håller efter lädret, putsar av det med sadeltvål och någon gång ibland tillför läderfett. Gör man det till en vana så kommer man ha ett träns som håller flera år framåt. 

Hur är tränset i storlek 

Vi vågar påstå att våra träns håller standardstorlekar. Har du en lite stötte ponny så kan den alla gånger ha COB eller en lite ädlare modell av häst. Till övriga stora hästar är det full som gäller som passar merparten av alla stora hästar. Har Ni behov av en annan storlek hör av er så kan vi ta fram det mot beställning. Det går även att beställa kundunika träns om du söker en annan typ av nosgrimma, vill ha en annan färg på strassen eller helt enkelt något annat du vill ändra på. Tveka inte att höra av dig. 

Matcha tränset

Matcha gärna tränset med våra välventilerade benskydd eller glittriga boots. Vi har även ett stort utbud av olika strasspannband som kan vara roligt att växla mellan beroende på vad man bär för färg på övrig utrustning. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik