Trustpilot

Strass nosgrimma

Elegant svart träns med härligt gnistrande strass i pannbandet och nosgrimma. Ger ett mycket exklusivt intryck och gnistrar fint i solen.


 


Elegant svart träns med infälld strass i både pannbandet och nosgrimman. Strassen gnistrar otroligt fint i solljus och ger ett mycket exklusivt intryck. Strasspannbandet är försett med öppningsbara ändar med säkerhetskrokar som aldrig kan gå upp under ett ridpass. Ger ett snabbt och enkelt byte om man önskar byta till annat pannband. Nackstycket är anatomiskt utformat och fodrat vilket ger hästen en skön och behaglig känsla. Nosgrimman är mjukt fodrad och försedd med tillbaka knäppning för att ge bästa passformen. 

Möjlighet att byta pannband

Vill Ni så finns det möjlighet att byta pannband men på detta träns rekommenderar vi att man behåller det pannband som sitter på då det är anpassat till nosgrimman och har samma strass. Men möjligheten finns att byta om man vill. I så fall skriver ni en notis i meddelande fältet vid beställning viket pannband Ni vill byta till. Observerar att det är endast möjligt att byta till pannband som vi har på lager.     

Våra läderträns

Detta träns är tillverkat i svart läder och försedda med fodrad nosgrimma med tillbaka stängning vilket ger en bekväm känsla för hästen och en mycket bra passform. Alla pannband är öppningsbara i båda ändarna för att ge ett snabbt och enkelt byte. Pannbandet är försett med säkerhetskrokar som gör det väldigt säkert. Med det menar vi att det aldrig kan gå upp under ett ridpass. Alla våra nackstycken är anatomiskt utformade och mjukt fodrade för att ge hästen bästa möjliga förutsättning till en bekväm utrustning.   

Skötselråd för tränset

Som alla läderprodukter man har så behöver det skötas om. Det innebär att man regelbundet behöver smörja och rengöras lädret för att man skall bevara skicket och ge tränset ett lågt liv. Som med alla läderprodukter är det i början ganska stela fast vi använder mjukt läder i produktionen. Det finns inget läder som inte mjuknar med tiden utan alla läderprodukter påverkas med tiden men det beror även på hur man sköter om sina läderprodukter. Vårt tips är att regelbundet putsa av tränset med sadeltvål och ibland även tillföra läderbalsam. Men undvik att smörja direkt på strassen då det kan förstöra strassen och göra den ful med tiden. 

Storleksguide 

Vi har valt att ta fram tränset i två storlekar. COB för lite mer ädla hästar samt större ponnyer. Sen full till stora hästar. Tränsen är normalstora i storlekarna så har man inte en häst som kraftigt avviker från ordinarie storlek så är det inga problem. Behöver du en annan storlek tveka inte att höra av dig. Vi kan alltid ta hem andra storlekar mot specialbeställning.   


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik