Trustpilot

Silver boots

Strass nosgrimma

Elegant svart träns med gnistrande strass i både pannbandet och nosgrimma. Ger ett mycket exklusivt intryck - Köp här!


 


Elegant svart träns med strass i både pannbandet och nosgrimman. Gnistrar otroligt fint i solljus. Ger ett exklusivt intryck. Pannbandet är försett med öppningsbara ändar med säkerhetskrokar som aldrig kan gå upp under ett ridpass. Ger ett snabbt och enkelt byte. Nackstycket är anatomiskt utformat och fodrat vilket ger hästen en behaglig känsla. Nosgrimman är fodrad och försedd med tillbaka knäppning för att ge bästa passformen. 

Möjlighet att byta pannband

Vill Ni så finns det möjlighet att byta pannband men på detta träns rekommenderar vi att man behåller det pannband som sitter på då det är anpassat till nosgrimman och har samma strass. Men möjligheten finns att byta om man vill. I så fann skriv i meddelande fältet vid beställning viket pannband Ni vill byta till. Observerar att det är endast möjligt att byta till pannband som vi har på lager.     

Våra träns

Alla träns är tillverkade i svart läder och försedda med fodrad nosgrimma med tillbaka stängning vilket ger en bekväm känsla för hästen och bra passform. Alla pannband är öppningsbara för snabbt och enkelt byte. Pannbanden är försedda med säkerhetskrokar vilket gör att det aldrig kan gå upp under ett ridpass. Alla nackstycken är anatomiskt utformade för att ge hästen bästa förutsättningar.   

Våra skötselråd för träns

Som alla läderprodukter behöver det regelbundet smörjas och rengöras för lång hållbarhet. Alla läderprodukter är i början ganska stela och lädret mjukar upp sig med tiden. Vi rekommenderar att man regelbundet putsar av tränset med sadeltvål efter varje ridpass. Med jämna mellanrum tillför man även läderbalsam. Det ger lädret en bra hållbarhet och lång livslängd. Vid smörjning undvik att smörja direkt på strasspannbandet. Annars kommer strassen bli ful och på sikt förstörd.    

Storleksguide tränsen 

Alla våra träns tillverkas i full och COB. Det allra flesta större ponnyer kan bära utan problem bära COB.  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik