Trustpilot

Svart glitterträns

Svart glitterträns med fina detaljer. Helheten med samma glitterpannband, nackstycke och nosgrimma ger ett otroligt fint intryck. Tillverkat i mjukt läder.


 


Svart glitter träns med snygga detaljer

Är du sugen på ett nytt träns som sticker ut och som ingen annan har. Nu är det här. När vi såg det första gången så bestämde vi oss direkt att ett sånt vill vi ha till vår häst. Tränset är mjukt och har väldigt fina detaljer. På detta träns har man samma glitter både på nosgrimman, pannbandet och nackstycket som ger en helhet som många andra träns på marknaden saknar. Otroligt fint och tränset syns verkligen i mängden av alla träns på marknaden. Glittrar fint ljus och ger ett exklusivt intryck. Nosgrimman försluts med tillbaka knäppning.     

Kvalitetträns i mjukt läder

Alla våra träns är tillverkade i mjukt läder men som med alla läderprodukter mjuknar det mer och mer med tiden. Men du kommer uppleva tränset mjukt från start. Som med alla läderprodukter mår det bäst om man kontinuerligt sköter om dem. Vi rekommenderar att du med jämna mellanrum putsar av tränset med läderbalsam.     

Storleksguide tränsen 

Våra träns finns tillgängliga i två olika storlekar. COB som passar lite mer ädla hästar och större ponnyer sen full storlek som i stort sett passar merparten av alla stora hästar. Tränsen är i normalstora i storlekarna. 

Skötselråd glitterträns

Som med alla läderprodukter mår lädret bra av att kontinuerligt bli avtorkat med sadeltvål och ibland med läderbalsam. Undvik att smöra det glittriga detaljerna för att bevara tränset i fint skick. Skulle det bli smutsigt ta en fuktig trasa och torka av glitterdetaljerna som pannbandet, nosgrimman och nackstycket. 

Komplettera tränset

Komplettera gärna tränset med våra populära välventilerade benskydd för maximal glitter effekt. Vill du kan du även byta ut pannbandet mot ett strasspannband. Vi har ett stort utbud av svarta strasspannband.  Vill du inte ha ett svart träns så finns samma träns i brunt utförande med samma härliga glitterdetaljer. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik