Trustpilot

Brunt glitterträns

Fint brunt glitterträns som sticker ut. Fina detaljer i form av glitterpannband, nackstycke och nosgrimma ger ett fint intryck.


 


Brunt glittrigt träns med fina detaljer

Du som gillar brunt eller har brun utrustning. Nu har vi det perfekta tränset för dig som vill sticka ut och ha något som ingen annan har. Fint glittrigt träns med många fina glittriga detaljer. Alla detaljer som går har samma glitter rakt igenom viket gör att oavsett om du ser hästen ovanifrån, från sidan eller framifrån möts du av glitter. Nackstycket är extra vadderat för att ge hästen en skön och behaglig känsla.  

Träns som sticker ut från mängden

Många av våra träns sticker ut från mängden i form av detaljer eller färger. Detta är utmärkt exempel. Brunt härligt glittrigt träns för den som gillar att synas. Härligt fina detaljer och en genomgående röd tråd rakt igenom hela tränset. Det är viktigt att du vårdar tränset och i början rekommenderar vi att man smörjer in tränset ordentligt så det får lite motståndskraft. Men smörj ej på det glittriga detaljerna.      

Tillgängliga storlekar 

Tränset finns tillgängligt i COB samt Full. Vår erfarenhet säger att många större ponnyer även kan bära COB i storlek.  

Matcha tränset med benskydd

Komplettera tränset med våra populära välventilerade benskydd för maximal glitter effekt. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik