Trustpilot

Svart kristallträns

Fint brunt träns med glittrig nosgrimma och ett pannband som matchar i färgnyanserna. Små fina detaljer som sidostyckena ger tränset en lyxig känsla.


 


Snyggt svart träns med en glittrig nosgrimma matchat med ett pannband i mörka nyanser av stenar. Sidostycken har fina svarta glittriga detaljer som går i exakt samma färg som nosgrimman. Många små detaljer som gör skillnad.     

Ett träns som sticker ut

Med detta träns får du ett träns som sticker ut från mängden med en nosgrimma som ingen annan i stallet har. Med ett fint matchat pannband och sen fina glittriga spännen ger hela tränset en elegant touch. För att bevara tränset i fint skick så rekommenderar vi att man regelbundet smörjer tränset med lädertvål och ibland även läderbalsam. Undvik att smörja nosgrimman på ovansidan och pannbandet.      

Storleksguide tränsen 

Alla våra träns finns tillgängliga i två storlekar full och COB. Det allra flesta större ponnyer kan utan problem bära storleken COB.  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik