Trustpilot

Löstagbar snokrem svartlackad strassnosgrimma

Snygg svartlackad nosgrimma med svart strass och med löstagbar snokrem. Välj till valfritt pannband.


 


Smart träns där du på ett enkelt och smidigt sätt kan avlägsna öglan där aachenremmen sitter. Det finns många ryttare som föredrar att rida sina hästar utan acchenrem eller som en del kallar det snokrem. Därför har vi valt att ta fram en nosgrimma där på ett enkelt och smidigt sätt kan avlägsna acchenremmen på ett snyggt sätt. Man skjuter enkelt upp öglan och plockar bort den helt. Nosgrimman är i svart lack och försedd med svart strass längst kanterna. Ger ett diskret men snygg effekt vid solljus. Tränset är försett med öppningsbart pannband med krokar som inte kan gå upp under ett ridpass. Nackstycket är väl vadderat och anatomiskt utformat för att ge hästen en skön känsla. Det går bra att byta ut pannbandet vid önskemål mot valfritt lagerlagt pannband. Vid beställning ange skriv i meddelanderaden till vilket pannband Ni önskar att byta till. Viktigt att det pannband Ni vill byta till finns på lager. Saknas meddelande levereras tränset med det pannband som syns på bilderna.  

Stilrent träns med löstagbar acchenrem

Alla träns är försedda med en mjukt fodrade nosgrimma som stängs med tillbaka förslutning. Det öppningsbara pannbandet ger ett snabbt och smidigt byte. Nackstycket är anatomiskt utformat med extra vaddering för att ge hästen en behagligt upplevelse. Acchenremmen går enkelt att avlägsna för att stilrent utseende.    

Skötselråd träns

Alla våra läderträns vår bra av regelbunden rengöring med sadelsåpa och ibland läderbalsam. Vårdar man sitt träns korrekt så har man ett träns för lång tid framöver. Våra träns är från start mjuka och följsamma men som med alla läderprodukter så mjuknar lädret ännu mer med tiden. Undvik att smörja direkt på pannbandet eller strassen då .   

Träns storlek

Våra träns tillverkas i full och COB. Det allra flesta större ponnyer kan bära utan problem bära COB.  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik