Trustpilot

Svart strass lacknosgrimma

Otroligt fint och elegant träns med svartlackad nosgrimma som är försedd med svart strasskant. Med möjlighet att byta till valfritt pannband.


 


Otroligt elegant träns med svart strass längst kanten av den svarta lackade nosgrimman. Ger ett mycket exklusivt intryck, skiner lite diskret utan att ta över. Ger ett väldigt fint intryck till självaste nosgrimman. 'Försedd med anatomiskt nackstycke för bästa komfort för hästen. Mjukt fodrar nosgrimma med tillbaka förslutning.     

Kvalitetträns

Alla våra träns är tillverkade i mjukt läder, nosgrimman är extra vadderad för att ge hästen en behaglig känsla. Pannbandet är öppningsbart och byts enkelt ut. Försedd med säkerhetskrokar som inte kan gå upp under ridpasset. Vill man så finns det även möjlighet att byta ut pannbandet till valfritt pannband i sortimentet. Skriv en kommentar i meddelandefältet så byter vi pannband efter önskemål. 


Underhåll av träns

Som med alla läderprodukter så blir det bättre och bättre med tiden. Våra träns upplevs väldigt mjuka från start men kommer mjukna ännu mer med tiden. Vår rekommendation är att man med jämna mellanrum putsar av tränset med lädertvål.     

Storleksguide tränsen 

Alla våra träns finns tillgängliga i två storlekar full och COB. Det allra flesta större ponnyer kan utan problem bära storleken COB.  


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik