Mesh vit/silver

Röda strykkappor med röda glitterspännen

Glittrigt röda välventilerade strykkappor som glittrar fint i solljus. Benskydden släpper effektivt igenom värme vilket minimerar risk för överhettning.
Glittrigt röda välventilerade strykkappor

Rött passar inte bara till jul utan rött är en otroligt fin färg som verkligen passar många hästar bra. Starka färger ger en start kontrast och varför inte en skimmel med röda benskydd eller tänk dig en väldigt mörk häst. Med glitterspännen  i gnistrande rött får du fram en otrolig lyster som inga andra ekipage kommer vara i närheten av. Våra röda benskydd är framtagna för att ge hästen bästa möjliga komfort. Med ett material i mesh-tyg kombinerat med äkta mjukt läder så får du ett benskydd som slår det mesta på marknaden i följsamhet. Benskyddet formar sig otroligt fint runt hästens ben och är väldigt lätt.

Röda välventilerade strykkappor av hög kvalitet. Strykkapporna släpper effektivt igenom värme och minimerar risken för att hästens ben överhettas. Förstärkta invändigt med neopren som är stötdämpande mot slag och med äkta läder på utsidan där slitaget är som störst. Mycket bra passform med tre spännen som är försedda med rött glitter som gnistrar väldigt fint i solljus. Matcha gärna strykkapporna med våra glitter boots för den perfekta outfiten. Vi utlovar 100% glitter garanti. 

Vår design på benskydd

Vi har valt att tillverka benskydden i Meshtyg som på ett effektivt sätt släpper igenom värme. Mesh-tyget gör så att hästens ben håller sig svalt under varma sommardagar. Delar av benskyddet är förstärkt med läder där slitaget är som störst. 

Insidan av benskyddet är klätt med tunn neopren som  skyddar hästens ben väl mot slag.

Alla strykkappor i full samt COB försluts med tre kardborrespännen (för ponny enbart 2 spännen) för maximal passform. Spännets framsida är av glittrande PU-läder som gnistrar otroligt fint soliga dagar. 

Benskydden har en bra passform och sitter mycket bra på hästens ben. 

Välj rätt storlek på skydden

Strykkapporna finns i tre storlekar och säljs parvis. Ponny, COB och Full. Om man har en häst som har stora skillnader mellan fram och bakben rekommenderar vi att man beställer en storlek större till bakbenen. Känner du dig osäker över vilken storlek du skall ta så är vårt råd att mäta insidan av hästens ben. Från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd sitter. 

Nedan storleksguide. Observera att måtten kan skilja sig lite från den fysiska produkten. Dessa mått är enbart riktvärden.  

Storlek
Höjd
Bredd
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm

Tillverknings material i skydden

Utsidan: Högkvalitativt Mesh-tyg, som andas mycket väl. Försedd med äkta läder där slitaget oftast är störst. För att ge ett härligt intryck har vi försett spännerna i härligt rött glitter. Spännerna är tillverkade i PU-läder och försedda med en del resår som gör spännet reglerbart runt hästens  ben.  

Insidan: Insidan är förstärkt med mjukt skyddande Neopren som effektivt ger hästen ett skydd mot eventuella slag.

Vi har försökt återge färgerna exakt som det är på alla bilder men det är väldigt svårt att återge exakt färgnyans. 

Tvätt och skötselråd

  • Efter användning borsta skydden invändigt och skölja av eventuellt smuts under ljummet rinnande vatten
  • Vid behov av tvätt så rekommenderar vi handtvätt för att bevara glitterspännerna i fint skick 
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel
  • Torktumlas ej  

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2023 Design By Jakida Powered by Quickbutik