Trustpilot

Mesh vit/silver

Vita dressyrskydd med silverglitter

Exklusiva välventilerade dressyrstrykkappor i Mesh-tyg som andas väl. Benskydden är försedda med fina glitterspännen i silver.


 


Vita snygga välventilerade dressyrstrykkappor med silver

Vita exklusiva dressyrskydd av mycket hög kvalitet. Vem vill inte glänsa på nästa dressyrträning eller på framridningen på en dressyrtävling. Här har vi tagit fram ett benskydd som vi tycker saknas på marknaden idag. Vårt huvudfokus har varit att ta fram ett välventilerat benskydd som effektivt släpper igenom både värme och fukt men som ändå skyddar hästens ben mot eventuella slag. Vi vill även att ett benskydd skall forma sig väl runt hästens ben och vara följsamt. Det flesta benskydden på marknaden använder billigt PU-läder (konstläder) som ger stela benskydd. Det vill vi komma ifrån och har istället valt att gå på ett dyrare material som äkta läder men som ger en helt annan komfort för hästen. Vill du ha en mjukt följsamt benskydd så har du hittat rätt.

Strykkapporna är tillverkade i Mesh-tyg som effektivt släpper igenom fukt och värme samt minimerar risken för att hästens ben överhettas. Tillverkade i vitt Meshtyg på utsidan samt vitt äkta läder. Invändigt är det förstärkta med neopren som är stötdämpande mot slag. Strykkapporna har en mycket bra passform och är försedda med tre silverglitter spännen (två för ponny) som gnistrar otroligt fint i solljus. Matcha med fördel dina vita strykkappor med våra färgglada glitter boots för den perfekta outfiten.  Vi garanterar 100% glitter. 

Designade av oss

Benskydden är tillverkade i ett slitstarkt Mesh-tyg som effektivt släpper igenom fukt och värme. Mesh-tyget bidrar till att hålla hästens ben svalt under varma sommardagar och minimerar risken för att hästens senor överhettas vid ansträngning. Delar av benskyddet är förstärkt med vitt äkta läder där slitaget är som störst. 

Insidan av benskyddet är klätt med tunn lager neopren som  skyddar hästens ben mycket väl mot slag.

Strykkapporna försluts med tre kardborrespännen i PU-läder med glitter för maximal passform (två för ponny). Glitterspännena ger ett otroligt fint intryck soliga dagar. 

Benskydden är mjuka vilket ger en skön känsla för hästen och har en väldigt bra passform.  

Vilken storlek skall jag välja

Strykkapporna finns i tre olika storlekar ponny, COB och  full. Vi säljer dem parvis så för komplett uppsättning beställ två par. En del ädla hästar kan behöva ha en storlek mindre på frambenen mot bakbenen. Känner du dig osäker över vilken storlek du skall välja så är vårt råd att mäta insidan av hästens ben. Från nedre delen av kotan till strax under knät där benskydd sitter. 

Se nedan storleksguide. Observera att måtten kan skilja sig lite från den fysiska produkten. Dessa mått är enbart riktvärden på hur stora benskydden är.  

Storlek
Höjd
Bredd
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm

Materialval på benskydden

Utsidan: Slitstarkt vitt Mesh-tyg, försedd med vit läderförstärkning där slitaget är störst. Silverglittriga spännen i PU-lläder. 

Insidan: Mjukt skyddande neopren som effektivt skyddar mot slag.

På bilderna har vi försökt få fram korrekt färg men tänk på att det kan skilja sig mot verkligenheten. 

Tvätt och skötselråd för bästa hållbarhet

  • Borsta av benskydden invändigt och skölja av eventuellt av smuts under ljummet vatten
  • Enbart handtvätt (då tvättning i maskin kan skada glitterspännerna)  
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel
  • Torktumlas ej

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik