Trustpilot

Mesh svart/glitterspännen

Svarta strykkappor med glitterspännen

Svarta praktiska välventilerade strykkappor tillverkade i Mesh-tyg som ands väl. Benskydden är försedda med äkta läder som ger en mycket fin passform.


 


Praktiskt svarta välventilerade strykkappor

Svart benskydd med svarta glitterspännen. Välventilerade skydd av mycket hög kvalitet och exklusive känsla. Skydden släpper på ett effektivt sätt igenom värme och minimerar risken för att hästens ben skall överhettas varma sommardagar. Benskydden är tillverkade i svart Meshtyg och förstärkta invändigt med neopren som är stötdämpande och ger en skön känsla för hästens ben. Utsidan är förstärkt med äkta läder där slitaget är som störst. Mycket bra passform med tre spännen som är försedda med svart glitter som gnistrar väldigt fint i solljus. Matcha gärna strykkapporna med antingen svarta glitterboots eller kombinera med någon av våra andra färgglada glitter boots . Vi garanterar 100% glitter som gnistrar fint i solljus.  

Designval 

Alla strykkappor är tillverkade i Mesh-tyg. Anledningen till att vi valt Mesh-tyg är för det effektivt släpper igenom värme. Det minimerar risken för att hästens ben överhettas varma sommardagar och hjälper till att hålla hästens ben svalt. Delar av benskyddet är förstärkt med äkta svart läder där slitaget är störst. 

Insidan av benskyddet har vi klätt med neopren som  skyddar hästens ben väl eventuella slag.

Våra strykkappor försluts med riktigt snygga kardborrespännen som har försetts med glitter. För häst och COB finns det tre förslutningar men för ponny enbart två då ponny strykkapporna är kortare. Det svarta glitterspännerna ger ett fint och exklusivt utseende som ingen kommer missa. Med rejäla förslutningar får man en riktigt fin passform vilket gör att benskydden sitter fint på hästens ben. Vi har tillverkat glitter spännena i PU-läder som är en form av konstläder. Svart glitter gör sig absolut bäst när det är starkt ljus eller när solen skiner utomhus. Men det glittrar i alla miljöer.  

Benskydden har fin passform och sitter still under hela ridpasset.  

Storleksguiden som ger dig måtten

Benskydden finns i storlekarna ponny, COB och Full. Ädla hästar med tunna framben kan med fördel välja en storlek större till bakbenen. Är du osäker över vilken storlek mät insidan av hästens ben. Från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd sitter. 

Tabellen nedan visar måtten på det olika storlekarna. Måtten ger dig ett cirka mått, det kan skilja sig något mot den fysiska produkten du får hem. Använd  alla mått som rena riktvärden.   

Storlek
Höjd
Bredd
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Material

Utsidan: Snyggt högkvalitativt Mesh-tyg, som andas väl, släpper igenom både fukt och värme. Benskyddet är förstärkt med mjukt svart äkta läder där slitaget oftast är som störst. Med äkta läder får man ett benskydd som formar sig mycket väl efter hästens ben. Benskyddet försluts med fina glitterspännen i PU-läder (konstläder) som ger en fint intryck soliga dagar. 

Insidan: Vi har valt att klä insidan i mjukt Neopren som effektivt skyddar hästen mot eventuella yttre slag och ger hästen en mjuk skön känsla. 

Vi har själva fotograferat samtliga produkter. En del är fotograferade inomhus och en del utomhus. Vi har försökt att visa upp bilderna och färgerna så verklighetstroget som möjligt men det kan förekomma nyansskillnader från bilderna till verkligheten.  

Tvätt och skötselråd

För att bibehålla dina benskydd i fint skick länge så är det viktigt att du sköter om dem väl. När du har använt benskydden så borsta av dem om det är smutsiga med en mjuk borste. Är det smuts som inte går bort så kan du med fördel skölja av skydden under varmt ljummet rinnande vatten. 

Om behovet av tvätt är större rekommenderar vi handtvätt för att garantera att glittret inte förstörs. Skydden får under inga omständigheter torktumlas. Använd ej skölj eller blekmedel. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik