Trustpilot

Mesh svart/rosa

Svart strykkappor med rosa glitterspännen

Svarta välventilerade benskydd med rosa glitterspännen. Tillverkade i Mesh-tyg som effektivt släpper igenom värme och ger en perfekt passform. Beställ här!


 


Svarta välventilerade strykkappor med rosa glitterspännen

Välventilerade svarta strykkappor med rosa glitterspännen av hög kvalitet. Strykkapporna släpper på ett effektivt sätt igenom värme och minimerar risken för att hästens ben skall överhettas varma dagar. Benskydden är tillverkade i svart Meshtyg på utsidan. Det är förstärkta invändigt med neopren som är stötdämpande mot slag och försedda med äkta läder på utsidan där slitaget är som störst. Detta ger benskydden en mycket bra passform. Det stängs med tre spännen som är försedda med rosa glitter som glittrar fint i solljus. Matcha mer än gärna strykkapporna med våra glitter boots för den perfekta outfiten. Vi kan verkligen utlova 100% glitter garanti 

Design

Vi har valt att designa våra strykkappor i Mesh-tyg som är ger ett mjukt och välventilerat benskydd. Vi tycker det är viktigt att benskydden inte blir för varma och på ett effektivt sätt släpper ut värmen från hästens ben. På insidan av benskyddet där slitaget är som stört har vi försett det med äkta läder för att förlänga livslängden på benskyddet.  

Insidan av benskydden har vi valt att  klä med tunn neopren som  skyddar hästens ben väl mot slag.

Man stänger enkelt strykkapporna med tre breda fina glitterspännen som ger ett väldigt fint intryck soliga dagar. Tack vare tre förslutningar ger det en väldigt bra passform på hästens ben. Spännerna är tillverkade i  PU-läder som är en form av konstläder.  

Benskydden har en bra passform och sitter mycket bra på hästens ben. 

Storlek

För att försöka täcka alla typer av hästar har vi i dagsläget valt att tillverka våra strykkappor i fyra olika storlekar. Alla benskydd säljs parvis så det innebär om du behöver olika storlekar på fram och bakben så kan du mixa hur du vill. Det storlekar som finns tillgängliga i dagsläget är för shetlandsponnyer, ponny, COB och Full. På vår valack har vi valt att gå på COB på frambenen och full på bakbenen då han är en liten stor häst. Fördelen med benskydden är att det är väldigt mjuka så skulle de bli en aningen stora så kommer det inte påverka hästen nämnvärt. Om du är osäker så mät gärna insidan av hästens ben, du mäter från nedre delen av kotan till strax under knät. Tänk  som ett benskydd brukar sitta.  

Nedan storleksguide, tänk på att måtten skiljer sig  från den fysiska produkten som vi säljer i butiken. Men benskydden är väldigt mjuka och följsamma vilket gör att det kan sättas omlott om man har en väldigt ädel häst med smala ben eller om din häst har lite korta ben. Benskydden kommer inte skava eller hindra hästen att röra sig fritt då det är tillverkade i Mesh-tyg och mjukt äkta läder.

Storlek
Höjd
Bredd
Shettis
14cm
17/22cm
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Material

Utsidan: Meshtyg, försedd med läderförstärkning där påfrestningen är störst. PU-glitter spännen. 

Insidan: Neopren som effektivt skyddar mot eventuella slag.

Det är alltid svårt att visa exakt färg på bilder så tänk på att det kan skilja sig i verkligheten mot bilderna som ligger på hemsidan. Vi har försökt att visa färgerna så korrekt som möjligt.   

Tvätt och skötselråd av benskydden

Efter användning borsta  gärna av skydden ordentligt in och utvändigt. Om det är smutsiga eller leriga skölja av smutsen under ljummet rinnande vatten. Om behov finns så handtvätta benskydden men ej i tvättmaskin då det kan ge slitage på glitterspännerna. 


Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik