Trustpilot

Mesh svart/silver

Svart strykkappor med silverglitter

Svarta strykkappor med snygga silverspännen. Benskydden tillverkade i välventilerat Mesh-tyg samt förstärkta med äkta läder där slitaget är som störst.


 


Svarta välventilerade strykkappor med silverglitter spännen

Eleganta svarta välventilerade strykkappor som andas väav mycket hög kvalitet. För dig som vill använda en praktiskt färg som svart men med en snygg detalj. Silverglitter på svart ger ett exklusivt intryck och glittrar otroligt fint i starkt ljus. Benskydden är väldigt mjuka viket ger en väldigt fin passform runt hästens ben. Mjukheten får vi fram då vi valt att använda oss av äkta läder som inte är stelt och som formar sig fint i kombination av Mesh-tyg. Vi vill bort från stela benskydd som inte formar sig runt hästens ben. Vi tycker att benskydd skall vara lätt, välventilerade och kännas behagliga runt hästens ben.

Strykkapporna är tillverkade i ett Mesh-tyg som effektivt släpper igenom både värme och fukt. Minimerar risken för att din häst ben överhettas varma sommardagar. Benskydden är tillverkade i svart fint mesh-tyg på utsidan och förstärkta på insidan med neopren som är stötdämpande mot slag. På utsidan är det förstärkta med svart äkta läder för bästa hållbarhet och för att behålla mjukheten och formbarheten. Många skydd tillverkas i PU-läder vilket ger hårda skydd. Benskydden har en otroligt bra passform och vi har försedda dem med tre spännen med silverglitter som gnistrar väldigt fint. Med fördel matchar dina glittriga strykkapporna med våra glitter boots. Vi utlovar 100% glitter garanti. 

Design av benskydden

Benskydden är tillverkade i ett högkvalitativt svart Mesh-tyg som på ett effektivt sätt släpper igenom värme och fukt. Mesh-tyget bidrar till att hålla hästens ben svalt under varma sommardagar. Delar av benskyddet är förstärkt med svart äkta läder där hästen sliter som mest.  

Insidan av benskyddet är klätt med ett tunt lager med neopren som  skyddar hästens ben mot yttre slag.

Strykkapporna försluts med tre kardborrespännen (två för ponny då dessa skydd är kortare) för att ge en god passform. Utsidan på spännena är försedd med silver glittrande PU-läder som ger ett väldigt fint intryck soliga dagar. 

Benskydden har en bra passform och sitter still på hästens ben under hela ridpasset. 

Storlek på benskydden

Strykkapporna finns att tillgå i tre storlekar och säljs parvis. Väj mellan ponny, COB eller full. För ädlare häst rekommenderar vi att man beställer en storlek större till bakbenen. Känner Ni Er osäkra på vilken storlek Ni skall välja se vår storlekstabell nedan. Mät insidan av hästens ben, från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd skall sitta.  

Observera att måtten kan skilja sig lite från den fysiska produkten. Dessa mått är riktvärden.  

Storlek
Höjd
Bredd
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Material på benskydden

Utsidan: Fint Mesh-tyg, som är förstärkta med äkta läder där slitaget är störst. PU-läder (konstläder) på glitter spännena. 

Insidan: Tunnt lager med skyddande Neopren.

Observera att det är svårt att fånga exakt rätt färg på en bild så det kan ske nyansskillnader. 

Tvätt och skötselråd

  • Efter användning borsta av skydden, noga med mjuk borste, skölja av smuts under rinnande ljummet vatten
  • Vi rekommenderar handtvätt för att bevara glitterspännerna i fint skick 
  • Använd ej blekmedel eller sköljmedel då förstör du skydden
  • Torktumlas ej

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik