Trustpilot

Mesh guld

Guldfärgade strykkappor med guldglitter

Snygga välventilerade strykkappor tillverkade i guld Mesh-tyg. Benskydden andas väl och minimerar risken för att hästens ben överhettas varma dagar.


 


Snygga välventilerade guldfärgade strykkappor med guldspännen

Gillar du guld som glittrar så är dessa benskydd helt rätt. Väldigt guldiga benskydd som är otroligt välventilerade med en mycket hög kvalitet.

Våra benskydd är framtagna för att framförallt passa hästen. Dels har vi sett till att benskydden på ett mycket effektivt sätt släpper igenom både fukt och värme vilket minimerar risken för att hästens ben skall överhettas varma sommardagar.

Vi har valt att tillverka dessa benskydd i ett guldfärgat Mesh-tyg som andas mycket  väl. Invändigt har vi förstärkt dem med skyddande mjukt neopren som effektivt dämpar eventuella slag. Men vi har även valt att förstärkta dem på utsidan med mjukt äkta läder som ger ett mjukt benskydd som formar sig mycket väl men som ändå tål slitage väl där påfrestningen är som störst. Med tre spännen som försluter benskyddet får man en benskydd som verkligen sitter på plats. Ponny benskydden är försedda med två spännen då det är kortare och tre spännen inte ryms på höjden. Spännerna är tillverkade i PU-läder som är en form av konstläder och försedda med glittrande guld som gnistrar otroligt fint i solljus. Med fördel kan du gärna matcha våra glittrande strykkappor med våra glitter boots som finns i flera olika färger. Vi kan utlova 100% glitter garanti med det menar vi att du kommer inte bli besviken.

Designen på våra strykkappor

Benskydden är tillverkade i Meshtyg (gudlfärgade) som släpper igenom värme samt fukt på ett effektivt sätt. Mesh-tyget bidrar till att hålla hästens ben svalt under varma sommardagar. Delar av benskyddet är förstärkt med äkta läder där slitaget är störst. 

Insidan av benskyddet är klätt med tunt neopren för att ge stöd och skydda hästens ben.

Strykkapporna försluts med tre glittriga spännen för maximal passform (enbart två på ponny då det är kortare). Glitter spännerna är tillverkade i PU-läder och ger ett väldigt fint intryck framför allt soliga dagar. 

Benskydden har en mycket bra passform och sitter mycket skönt på hästens ben. 

Storleken på våra skydd

Strykkapporna finns i tre storlekar ponny, COB och full. Det säljs parvis . Om skillnaden på häst är stor mellan fram och bak rekommenderar vi att man beställer en storlek större till bakbenen. Känner du dig osäker över vilken storlek du skall ta så är vårt råd att mäta insidan av hästens ben. Från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd sitter. 

Nedan storleksguide. Observera att måtten kan skilja sig lite från den fysiska produkten. Dessa mått är enbart riktvärden.  Bredden är upptill samt nedtill.  

Storlek
Höjd
Bredd
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Material i våra benskydd

Utsidan: Mesh-tyg, med läderförstärkning och glitter spännen i PU-läder. 

Insidan: Neopren som effektivt skyddar mot yttre slag och ger bra stöd för hästens ben.

Det är svårt att återge exakt färg på en bild så tänk på att det kan förekomma nyans skillnader.   

Tvätt och skötselråd för våra strykkappor

  • Efter användning borsta av skydden invändigt, vid rejält smutsiga skydd skölja av 
  • Vid behov endast handtvätt 
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel
  • Får ej torktumlas 

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik