Trustpilot

Mesh vit/roseguld

Vita dressyrskydd med guldglitter

Välventilerade lyxiga vita dressyrstrykkappor som andas. Benskydden är tillverkade i vitt Mesh-tyg med guldspännen. Mjuka fina strykkappor med bra passform.


 


Välventilerade vita dressyrstrykkappor med roséguldglitter

Superfina lyxiga dressyrskydd som sticker ut lite från mängden. Otroligt följsamma och mjuka då det är tillverkade i andningsbart Mesh-tyg som hjälper till att hålla hästens ben svalt varma sommardagar. Vi har valt att använda äkta läder där benskyddet är förstärkt då det ger en helt annan följsamhet och passform än PU-läder (är en form av konstläder) som ger väldigt stel benskydd. Med mjukheten får du ett skydd som inte glider ner på hästens ben. Du behöver inte dra åt det hårt då det följer benet och på den kan du addera till ett otroligt fint glitter soliga dagar. Vitt tillsammans med roséguld är en otroligt fin kombination och ger ett väldigt exklusivt utseende. Passar perfekt vid dressyrträningar eller varför inte på framridningen på dressyrbanan.

Benskydden är välventilerade och av en mycket hög kvalitet. Strykkapporna släpper på ett effektivt sätt igenom värme och minimerar risken för att hästens ben överhettas.  Tillverkade i vitt Meshtyg på utsidan. Förstärkta invändigt med neopren som har en stötdämpande effekt mot slag och med äkta läder på utsidan där slitaget är som störst. Benskydden har en mycket bra passform med tre spännen som är försedda med guldglitter som gnistrar väldigt fint i solljus. Matcha med fördel dina strykkapporna med våra glitter boots för den perfekta outfiten. Vi utlovar 100% glitter garanti. 

Design snygga design

Strykkapporna är tillverkade i Mesh-tyg som effektivt släpper igenom värme och fukt. Mesh-tyget hjälper till att hålla hästens ben svalt under varma sommardagar. Delar av benskyddet är förstärkt med äkta läder där slitaget är som störst. 

Insidan av benskyddet är klätt med tunn mjukt neopren som  skyddar hästens ben väl mot slag.

Strykkapporna försluts med tre kardborrespännen för häst och två för ponny för maximal passform. Utsidan av förslutningen är försedd med glittrande PU-läder som ger ett fint intryck soliga dagar. 

Benskydden har en bra passform, är mjuka  och sitter mycket bra på hästens ben. 

Storleksguiden om du känner dig osäker

Strykkapporna finns i tre storlekar och säljs parvis. Ponny, COB och Full. Om man har en häst som har stora skillnader mellan fram och bakben rekommenderar vi att man beställer en storlek större till bakbenen annars kan man gå med samma storlek runt om. Känner du dig osäker över vilken storlek du skall ta så är vårt råd att mäta insidan av hästens ben. Från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd sitter. 

Nedan storleksguide. Observera att måtten kan skilja sig lite från den fysiska produkten. Dessa mått är enbart riktvärden ej exakta.  

Storlek
Höjd
Bredd
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm

Vilket material är benskydden tillverkade  av

Utsidan: Mesh-tyg, förstärkta med läder där påfrestningen är störst. PU-läder på glitter spännen. 

Insidan: Neopren som effektivt skyddar mot slag.

Det är svårt att ange exakt färg på en bild. Så det kan skilja mot verkligheten.   

Tvätt och skötselråd för fin hållbarhet

  • Efter användning borsta skydden invändigt och skölja av eventuellt smuts under ljummet vatten
  • Tvättas vid behov enbart förhand (tvättning i maskin kan skada glittret) 
  • Använd ej blekmedel / sköljmedel
  • Torktumlas ej
  • Viktigt att försluta alla kardborreband innan tvätt, då kardborrebanden annars förstör tyget    

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik