Trustpilot

Mesh helsvart

Helsvarta strykkappor

Funktionella klassiska helsvarta välventilerade strykkappor med otroligt bra passform. Benskydden är försedda med fina glitterspännen som gnistrar fint i solen.


 


Klassiskt helsvarta välventilerad strykkappor

För dig som vill ha snygga funktionella benskydd i helsvart som ger ett fint diskret glitter men som inte vill glittra förmycket så är detta det perfekta valet. Otroligt fin passform som följer hästens ben väl samtidigt som det ger ett elegant utseende utan att sticka ut förmycket. Benskyddet är genomgående svart men har svarta diskreta glitterspännen.

Benskydden är mycket välventilerade för att skydda hästens ben vid varma dagar. Benskydden håller en mycket hög kvalitet och ger en exklusive känsla. Strykkapporna släpper på ett effektivt sätt igenom både fukt samt värme och minimerar risken för att hästens ben skall överhettas varma dagar. Strykkapporna är tillverkade i svart högkvalitativt Mesh-tyg och förstärkta invändigt med mjukt skyddande neopren som effektivt dämpar eventuella slag och ger en mycket skön känsla för hästens. Utsidan av benskydden är förstärkt med äkta läder istället för PU-läder som det flesta använder. Det ger ett slitstarkt skydd som skyddar väl men du kompromissar inte på passformen då dessa benskydd är väldigt mjuka och formar sig mycket bra.

Benskydden har en mycket bra passform då det försluts med tre spännen som är försedda med diskret svart glitter som gnistrar fint i solljus. Matcha gärna strykkapporna med antingen svarta glitterboots eller kombinera med någon av våra andra färgglada glitter boots .

Vår design ert färgval

Alla strykkappor är tillverkade i exklusivt Mesh-tyg. Vi har valt att använda Mesh-tyg då det effektivt släpper igenom värme. Detta minimerar risken för att hästens ben skall överhettas varma sommardagar och hjälper till att hålla hästens ben svalt. Delar av benskyddet är förstärkt med äkta svart läder där slitaget är störst. 

Insidan av benskyddet  är klätt med Neopren som  skyddar hästens ben väl mot slag.

Man stänger strykkapporna med hjälp av tre  snygga svarta glitterspännen (enbart två för ponnyskydd) som ger ett mycket exklusivt utseende och det ger en riktigt fin passform på hästens ben. Spännena är tillverkade i PU-läder som är en form av konstläder och försedda med svart glitter som ger ett otroligt fint intryck när det är soligt ute eller om du rider i bra ljus.  

Benskydden har fin passform och sitter still under hela ridpasset.  

Välj rätt storlek

Benskydden finns i storlekarna shettis, ponny, COB och Full. Ädla hästar med tunna framben kan med fördel välja en storlek större till bakbenen. Är du osäker över vilken storlek mät insidan av hästens ben. Från nedre delen av kotan till strax under knät. där benskydd sitter. 

Nedan ser Ni vår storleksguide. Observera att måtten kan skilja sig något från den fysiska produkten. Dessa mått är riktvärden.  

Storlek
Höjd
Bredd
Shettis
14cm
17/22cm
Ponny
24cm
24/26cm
COB
27cm
25/29cm
Full
29cm
26/31cm


Materialval i benskydden

Utsidan: Snyggt högkvalitativt Mesh-tyg, försedd med svart äkta läder där slitaget oftast är som störst. Glitterspännen i PU-läder (konstläder). 

Insidan: Neopren som effektivt skyddar mot yttre slag och ger hästen en mjuk skön känsla. 

Vi har försökt fotografera alla produkter i rätt ljus men en bild kan  alltid ha en nyansskillnad mot verkligheten. 

Tvätt och skötselråd av benskydden

  • Borsta gärna av skydden efter användning för att bibehålla ett fint skick
  • Skölja av eventuellt smuts under rinnande vatten
  • Handtvätt rekommenderas då maskintvätt i vissa fall kan förstöra glittret
  • Använd ej blekmedel eller sköljmedel
  • Torktumlas ej

Design By Jakida

Vi designar och testar alla våra produkter själva. Det gör att vi har väldigt bra kontroll på vad vi säljer och vi vet att produkterna håller hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sortiment och hoppas att Ni gillar det. Är Ni nyfikna läs mer under fliken "om oss" Org. nr:740804-1627 Momsreg nr: SE740804162701

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 Design By Jakida Powered by Quickbutik